donderdag 10 november 2016

Ideeen gang

Ideeen gang

Bekijk het bord Smalle gang decoratie van kimdewaeleop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Smalle gang decoratie, Interieur en Huis interieur. Gang inspiratie en ideeën. De hal en de gang hebben vaak een beperkte ruimte, toch zijn de mogelijkheden eindeloos. We laten je zien dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt, ook voor een kleine hal.


Denk daarbij aan het spelen met kleuren, verlichting evenals het gebruik spiegels en woonaccessoires om je hal en gang sfeervol in te richten. Dat de gang je een warm welkom geeft wanneer jij of jouw vrienden langskomen. Je zit in het artikel meerdere elementen vaker voorkomen. Dat zijn mooie wanddecoraties, fotoframes, sidetables en halbankjes.


Elk huis heeft wel een hal of een gang voor jassen, schoenen en tassen. Maar hoe maak je van deze kleine ruimte nou echt iets bijzonders? Kies voor een bijzondere, misschien wel zelfgemaakte kapstok, een klein kastje of misschien wel een bankje.


Zo wordt opbergen en ophangen in de gang vanzelf stijlvol. Heeft jouw hal of gang er weinig ruimte voor een leuke inrichting? Wees niet gevrees ook een kleine hal of gang kun je op een ruime en leuke manier inrichten. Het enige wat je in een kleine hal of gang moet doen is creatief zijn met wat je hebt.


Bij de inrichting van het interieur, wordt de gang vaak vergeten – en dat terwijl het meestal de eerste ruimte is die je gasten zien. Maar aangezien de gang en zeker de overloop een overgangsruimte is, kan een beetje kleur geen kwaa hoe klein en smal deze ruimte ook is. Integendeel: een intensief gekleurde muur of opvallend behang trekt juist de aandacht weg van de afmetingen en andere mankementen van de gang , zeker lang genoeg om er met plezier doorheen te lopen.


In een tijd dat we nog maar weinig werken met behang, is de gang toch nog wel een goede plek om het toe te passen. In plaats van een egale kleur heb je een mooi patroon dat zorgt dat de gang minder smal en minder lang lijkt. Een smalle hal inrichten hoeft helemaal geen belemmering te vormen voor je creativiteit.


Homeheb je een compleet assortiment met hal- en gang meubels. Een kleine hal praktisch inrichten doe je door het aangename met het nuttige te verenigen. Genoeg ruimte voor spullen, maar ook om zelf even lekker te zitten.


Het inrichten van een hal of gang gaat makkelijker als je geïnspireerd bent. Wij gingen duizenden hallen en gangen af om het perfecte interieur te vinden. Voordeur open (fijn, het buitenlicht brandt), voeten vegen, jas aan de kapstok, sleutels in het bakje, schoenen in de kist, tas in de kast.


Onze gang is dus inderdaad niet groot en regelmatig ontploft, maar het is wat het is. Gewoon opgeruimd houden en dan gaat ‘t prima. De (verf)geschiedenis in onze gang. Toen we hier jaar geleden kwamen wonen, hebben we niks met de gang gedaan, maar na een half jaartje was het tijd om ook hier aan de slag te gaan.


Ideeen gang

Een standaard lamp in de gang is natuurlijk wel wat saai. Kies daarom een mooie lamp die past bij de stijl van de hal. Dat kan dus ook heel goed een bijzondere, hyper-moderne lamp zijn!


Of natuurlijk gewoon een mooie, chique LED-lamp. Maar ook een grote kroonluchter is erg mooi in de hal. Ga je verhuizen of je huis opnieuw inrichten en ben je op zoek naar ideeën voor een nieuwe hal?


Doe hier inspiratie op en bekijk mijn favorieten. De Ikea heeft handige en mooie meubels voor in de gang. Ook speciaal voor schoenen, bijvoorbeeld de Thrones, een smalle opbergkast die eigenlijk in elke hal wel past. Door het kastje te gepimpt met een stenen of houten blad maak je hem helemaal naar je eigen smaak. Deze variant op de foto is ook nog eens mat zwart gespoten.


Wij snappen dat als geen ander, dat is ook de reden hebben wij de leukste hal ideeën en gang inspiratie voor je bij elkaar hebben gezocht. Je zal zien dat het mogelijk is om een kleine hal “groots” in te richten en ruimer te laten lijken. Daarnaast ontdek je snel genoeg dat je een grote gang ook in een handomdraai knus en gezellig kan maken.


Ideeen gang

Dit bespaart je flink wat ruimte in andere kamers en bovendien ziet het er ook gezellig uit! Deze ruimte wordt vaak vergeten of als laatst aangepakt en gedecoreerd. Zonde, want dit is toch wel dé binnenkomst voor visite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts