donderdag 10 november 2016

Opschuimkannetje

Bialetti Melkopschuimer prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. IKEA - MÅTTLIG, Melkopschuimkan, roestvrij staal, Gemaakt van roestvrij staal, stevig en eenvoudig schoon te maken.


Was dit product voor het eerste gebruik af. Onlangs kocht ik een espressomachine volautomaat (DeLonghi magnifica s ecam 210) waar een stoompijpje aan zit zodat je er melk mee op kunt schuimen voor op. Bekijk de categorie koffie en thee op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis. Een gewoon kopje koffie is lekker, maar het kan lekkerder. Tegenwoordig maken we steeds vaker cappuccino’s of late macchiato’s van ons bakkie leut.


Opschuimkannetje

Je begint je dag natuurlijk met een perfecte cappuccino. De Metaltex melkkan heeft een inhoud van liter. Het materiaal is gepolijst roestvrij staal. Deze elegante melkkan kan in de vaatwasser. Je kunt op verschillende manieren melk opschuimen.


Met de han met een handklopper, met een automatisch opschuimkannetje of met een opschuimsysteem dat bij een (groter) koffieapparaat zit. Als het apparaat maar een goed stoompijpje heeft. Belangrijk is: de melk mag nooit koken!


Dit volgens ons unieke slow-roast procedé. Rhinowares White Stealth Melk opschuimkannetje 600ml. Een pure espresso, mits op de juiste wijze berei is fantastisch. Maar een espresso leent zich ook uitstekend als basis voor enkele beroemde variaties met melk. Een speciaal melk kannetje.


Ben je je wachtwoord vergeten? Je weet niet meer wat je wachtwoord is. Bij Big Bazar kun je voordelig winkelen en vind je A-merken voor de laagste prijs.


Om je verschillende soorten melk te ordenen, of gewoon omdat de kleur gaaf is. De opgeschuimde melk kunt u toevoegen aan uw koffie om zo een cappuccino te maken. Het kannetje is vervaardigd uit RVS. Dit materiaal is uitstekend te reinigen en te ontvetten, waardoor u weinig moeite hoeft te doen om een dik schuim te maken. Bestel illy accessoires in de illy Shop.


JavaScript lijkt uitgeschakeld te staan in uw browser. U moet Javascript aan hebben staan in uw browser om van de functionaliteit van deze website gebruik te maken. Gewoon in een pannetje op het vuur met een handklopper. Of met een automatisch opschuimkannetje. Of, als je het hebt, met het opschuimsysteem van je koffieapparaat.


Stap 3: Inschenken en melkschuim opstijven Vul het glas met je opgeklopte warme melk en schuim. Leuk oud en mooi gebruikt koffie of melk opschuimkannetje. Hoogte 15cm en diameter 9cm.


Ik heb het melkkannetje inmiddels een jaar in gebruik en ben helemaal gewend aan het gebruik ervan. Hieronder lees je waarom het melkkannetje van Motta voor mij een goede keus is maar hoe je ook zonder opschuimkannetje prima melk kunt opschuimen (alleen niet uitgieten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts