maandag 21 november 2016

Fotolijst voor 4 foto's 13x18

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk.

Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Fotolijstje 13x, voor uw foto van 13xcm.


Wij hebben een groot aanbod in fotolijstjes 13xspeciaal voor uw foto’s met de afmeting 13xcm. Ze zijn altijd uitgevoerd met een standaard zodat u ze overal neer kunt zetten. Sommige ook met ophangmogelijkheid.

Collage fotolijst Lavigny voor foto`s van 13x18. Nergens anders zoveel keus in stijlen en spoed levering is. Multi- fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie. Bent u op zoek naar een fotolijst 13xcm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Waar het fotolijstje voor wordt gebruikt en waar het komt te staan, zijn factoren waardoor je wellicht een specifiek materiaal zou willen voor je nieuwe fotolijst. Wanneer men grotere aantallen fotolijsten nodig heeft, wordt er over het algemeen gekozen voor voordeligere materialen. Of kies voor een kleinere collage fotolijst , waarmee je ruimtes zoals het toilet, de gang of de studeerkamer dat persoonlijke tintje kunt geven.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Met staander aan de achterzijde zodat de lijsten kunnen staan. Lijst je mooiste herineringen in en geef je interieur een zeer persoonlijk tintje. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker.


Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Je vindt het allemaal bij Acaza. Wissellijst – Fotokader - 37. De fotolijst heeft een zwarte kleur en als ontwerp een smal profiel.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Alles voor jou en je kindje! De mooiste fotolijsten van hoge kwaliteit speciaal voor jou geselecteerd. Al onze prachtige fotolijsten zijn als beste geselecteerd in hun soort. Alle fotolijsten zijn gemakkelijk te openen aan de achterkant met soepele gespen voor een gemakkelijke bediening.


Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch. Geschikt voor foto met formaat: 13xcm. Met deze zwarte fotolijst geeft u uw speciale foto een mooi plaatsje. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Silver plated fotolijsten kies je voor bijzondere momenten. Denk eens aan trouwfoto’s of de prachtige eerste babyfoto’s. Je bestelt de silver plated fotolijsten eenvoudig in onze webwinkel.


Bij Karwei kun je diverse fotolijstjes vinden om de mooiste foto’s en herinneringen in te plaatsen. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Bekijk onze adviespagina' s of kom naar een Coolblue winkel.


Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts