vrijdag 18 november 2016

Molton stof per meter

Met een Auping Molton Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. De grootste collectie stoffen van Nederland!


Molton stof per meter

Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Molton stoffen uitstekende kwaliteit in kwaliteiten licht en zware molton stof. Bestel uw molton stof online bij Stoffenwinkel. De stoffen zijn aan beide zijde geruwd waardoor de levensduur van uw matras optimaal wordt beschermt tegen vocht en transpiratie.


In de meeste gevallen worden de stoffen de dag na bestelling al bezorgd. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken. Bepaal uw eigen afname Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter , maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Was molton bij maximaal graden in de wasmachine en droog de stof bij voorkeur in de buitenlucht. Je kan de stof in de droger drogen, maar alleen bij matige temperatuur.


Een molton stof kan gestreken worden. Bij ons vind je molton stoffen in diverse lichte kleuren die perfect geschikt zijn voor matrasbeschermers. Flanel en molton zijn zachte katoenen stoffen die veel gebruikt worden voor isolerende of beschermende doeleinden. Molton is wat zwaarder van kwaliteit en meer geschikt als tafelbescherming en matrasbeschermer. Beide kwaliteiten worden ook vaak gebruikt als gordijnvoering.


Deze puur witte zware molton is van een super kwaliteit. Net als de ecru en en brede varianten van deze. Deze stof wordt veel gebruikt over een matras. Maar ook als onderlaken voor op tafel is dit een ideale stof.


Molton stof per meter

Gemaakt van zuiver katoen. Deze kwaliteit is circa 2gram per m2. Bent u op zoek naar een ecru molton stof ? Bij Stoffenshop verkopen we verschillende soorten molton stoffen.


Dan kunt u kiezen voor molton ecru 2-zijdig geruwd met een breedte van 1cm. Dit is een stevige molton stof die gebruikt kan worden voor beddengoe maar ook voor bijvoorbeeld decoraties. U kunt de stof per meter bij ons afnemen.


Molton stof per meter

Een Optimale Nachtrust met een Auping Molton. Design van gerenommeerde merken. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! De beste plek om uw stoffen online te scoren!


Bij ons heeft u een zeer ruime keus tegen een scherpe prijs. Geschikt voor diverse doeleinden. Molton en kaasdoek voordelig online kopen ★ stoffen -hemmers. Meer dan miljoen meter stof klaar voor verzending. Verkoop van stoffen , fournituren en toebehoren.


Molton katoen is zeer geschikt voor wiegbekleding en tussenvulling van babydekens. Stof per meter Bij de Stoffenkraam kunt u linnen stof per meter bestellen. Online stoffen winkel met allerlei stoffen direct in voorraad tegen lage prijzen. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen.


Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen. Grote voorraad flanel Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit veel verschillende flanel stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts