woensdag 23 november 2016

Spiegel trendhopper

Bekijk nu de nieuwste aanbiedingen. Ontdek nu de nieuwe collectie! Persoonlijk en deskundig Advies? Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen. Shop nu ook makkelijk online.


Laten bezorgen of gratis afhalen! Trendhopper nieuwsbrief ontvangen? Meld je direct online aan! Uitstekende service en hoge kwaliteit. Voor een live-versie van jezelf hang je natuurlijk ook spiegels op.


Denk bijvoorbeeld aan spiegelkasten of spiegels met een baroklijst. Allemaal voor een personal touch in jouw woning. Er wordt duidelijk in het winkelwagentje aangegeven wat de bezorgkosten zijn van je bestelling.


Onze winkels, onze website, onze collectie: ze zijn eigentijdser en completer dan ooit. De spiegels zijn eigentijds vormgegeven en passen daarmee in vele woonstijlen. De spiegel past in vrijwel iedere badkamer en geeft een mooi uitstraling. Er is een lichtschakelaar in verwerkt en daardoor kan u de spiegel aansluiten.


Met spiegels kunt u meer licht in uw kamer brengen en uw ruimte optisch vergroten. Probeer het effect van ‘de blik naar buiten’ te weerspiegelen, door de spiegels bij of tegenover het raam te hangen. Uiteraard is een spiegel ook perfect als decoratie aan de muur. Spiegels zijn er daarom in vele uitvoeringen. In ons uitgebreide assortiment.


Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken?


Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!


Spiegel trendhopper

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Extra leuk met een plantje of accessoire op het plankje. Verlichting om verliefd op te worden Voor ieder plekje in jouw woning waar je wel wat verlichting kunt gebruiken, hebben wij een lamp.


Moderne 3D sticker klok met kristallen spiegel vormen in kleuren Deze moderne 3d sticker klok met kristallen spiegel vormen in kleuren is een klok die je zelf in elkaar moet zetten. Je ontvangt de wandklok als losse onderdelen en kunt dus zelf het ontwerp van de klok bepalen. Op deze pagina vindt u ons adres, contactgegevens, openingstijden en eventuele koopzondagen.


Spiegel trendhopper

Kom dan gezellig langs in onze vestiging of gebruik onderstaande gegevens. Vaak wordt een ronde spiegel gebruikt om jezelf op te frissen, terwijl een langwerpige spiegel gebruikt wordt om jezelf goed te kunnen bekijken van top tot teen. Bij de keuze voor een decoratieve spiegel ben je meer bezig met de uitstraling van de spiegel.


Kies je voor een oval spiegel , vierkante spiegel , ronde spiegel of rechthoekige spiegel … En wat voor lijst kies je?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts