dinsdag 8 november 2016

Colmore klok

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Deze mooie klok straalt een antieke charme uit en zal een geweldige aanvulling zijn op je interieur! Hij heeft de vorm van een driewieler, waarvan het voorwiel de klok vasthoudt. Loods jan bij loods jan vind u alles op het gebied van antiek, vintage, industriele, brocante meubelen, decoratie en nog veel meer. Colmore wand klok rond 30cm.


Deze opvallende klok met spiegel is ontworpen zonder wijzerplaat, maar laat juist ruimte over om de kleur van de muur te tonen. Met Romeinse cijfers en zowel verkrijgbaar in goud als zilver!

Strak lijnwerk en in goud en zilver verkrijgbaar. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Kenmerkend is de strakke belijning in combinatie met de klassieke stijl. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland.


De klok staat op een losse standaard met pootjes. De laatste klokken trends. Vandaag bestel morgen in huis! Zie onze inspiratie categorie in de website of. Resultaten van zoekmachines!


Diversen soorten en maten klokken. Achter de glasplaat bevindt zich een witte wijzerplaat met Romeinse cijfers.

Klokje kleinleuk klein klokje voor in een stolp of voor in huiskleur zilverformaat ø 7cm. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Grote moderne tafelklok van colmore clock company. Deze pin is ontdekt door Liesbeth Windhorst. De mooiste Tiffany klokken vindt u bij Usi Maison.


Bestel gemakkelijk en snel online! Wij hebben de grootste collectie Tiffany lampen, voor ieder wat wils! Een leuke webshop waar je voor een leuke prijs kan winkelen.


Voor woonaccessoires , modeaccessoires, kleine kadootjes, geluksbrengertjes kan je bij ons terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts