dinsdag 22 november 2016

Barok passpiegel xenos

Zo hoef je niet te fietsen met een grote passpiegel op je bagagedrager. Bekijk snel ons assortiment spiegels! Deze zilveren passpiegel is met zijn subtiele sierlijke lijst een eyecatcher aan je wand. Super fijn om je outfit te kunnen checken in deze langwerpige passpiegel.


De neutrale zilveren lijst heeft een strak design en past daardoor in vrijwel elk interieur. In ieder huis hangen of staan een of meerdere spiegels, een prachtige versiering voor boven de schouw, een blikvanger voor achter de eettafel of een praktische passpiegel voor in de hal om nog maar niet te spreken over spiegels in de badkamer, slaapkamer en toilet.

Gouden, zilveren, zwarte en witte spiegels. Deze halspiegel is een echte eyecatcher aan een lege wand. De wandspiegel heeft een formaat van 50xcm. Je kunt de spiegel horizontaal en verticaal ophangen dankzij de sterkte ophangogen op de achterkant. Deze spiegel in antieke stijl heeft een stevige houten frame dat zorgvuldig in een decoratief Barok patroon is vervaardigd.


Deze Barok spiegel voegt direct een vleugje elegantie, glamour en romantiek aan. De sierlijke barok lijsten worden door deze vakmensen in Italië gemaakt. Vervolgens zagen en fabriceren wij de barok spiegel voor jou op maat in onze lijstenfabriek in Nederland.

Met of zonder facetran alles is mogelijk. Hierdoor kunnen wij jou barok spiegel volledig op maat maken én leveren! Contact ons voor vragen over een barok spiegel! Een passpiegel is naast praktisch ook enorm stijlvol als je voor het juiste exemplaar gaat.


Xenos Waalwijk Bezoek website. Kies er eentje die past bij jouw interieur en je hebt niet alleen een echte eyecatcher in huis, maar je creëert ook een sfeervol hoekje in de slaapkamer. Kwalitatief hoogwaardige spiegels in barok - of brocante lijsten. Beschikbaar in vele kleuren en maten met optioneel glas erbij.


Bestel online - gratis bezorgd! Ook grote barok spiegels tot meter en op maat gemaakt. Sfeervolle spiegels in de klassieke kleuren gou antiek gou geel goud of rijk gou bestel online en uw gouden spiegel wordt gratis thuisbezorgd! Passpiegel in barok stijl.


Een prachtige plek voor een barok spiegel is bijvoorbeeld boven een schouw, of als passpiegel in de slaapkamer. In onze shop zijn diverse maten spiegels aanwezig, in diverse kleuren. Van barokke passpiegels tot aan een kleinere barok spiegel voor boven een haard of bank. Zo is er altijd een spiegel voor jouw interieur. Deze prachtige barok spiegel is geschikt voor elke ruimte in het huis.


Spiegels xenos - Woonaccessoires.

Goedkope spiegels: de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Mooie grote spiegel, te koop ivm ruimtegebrek. Vind hier je passpiegel , houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil.


Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts