zondag 13 november 2016

Boeddha op sokkel

Boeddha op sokkel

Alle tuinsokkels vind je op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Grootste aanbod Tuinsokkels.


Shop direct online op beslist. Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Wilt u sokkels en zuilen of een pilaar op maat laten maken?


Boeddha op sokkel

U kunt bij ons ook terecht voor sokkels van Terrazzo. Deze zuilen staan niet tussen de producten, doordat deze volledig naar wens en op maat gemaakt worden. Schitterende nieuwe Ganesha staand op een mooie bijpassende sokkel. De Ganesha is zeer gedetailleer en er is ruimte voor een kaars zoals te zien op de eerste foto.


Deze sokkel past erg mooi bij onderstaande beelden. Dit beeld is gemaakt van clayfibre. Clayfibre lijkt op steen, maar is een stuk lichter van gewicht.


Lucky Boeddha Horen Zien en Zwijgen op een sokkel. Dansende Boeddha Deze mooie Boeddha beeld is gemaakt van Zandsteen en staat op een zwarte houten sokkel. De afmeting is zonder sokkel opgemeten. De verzendkosten zijn € 2 maar ophalen mag natuurlijk ook! Door de handpalmen tegen elkaar, met de vingers naar boven en de duimen naar binnen gekeerd voor de borst te houden en dan een buiging te maken betuig je eer tegenover de boeddha en tot de boeddha in jezelf.


Respect toon je door het boeddhabeeld nooit op de grond te zetten, maar altijd ergens bovenop, op een sokkel bijvoorbeeld. Deze betonnen sokkel is dan perfect. Geef de betonnen sokkel een mooi plekje voor het huis of in eigen tuin.


Boeddha op sokkel

Ook leuk in combinatie met onze betonnen boeddha ’s! Betonnen sokkel voor in de tuin van 1kg! Let op : Vanwege het gewicht moet dit product worden verzonden als.


De uitstulping boven op het hoofd van de Boeddha heet `ushnisha`. Het is waarschijnlijk afkomstig van een oude hindoeïstische gewoonte van asceten om hun haar in een knot op hun hoofd te binden. De uitleg die er meestal aan gegeven wordt, is dat de `ushnisha` verwijst naar de wijsheid en spiritualiteit van de Boeddha.


Door zijn afmetingen passen de Boeddha en Shaolin tuinbeelden, welke wij tevens aanbieden, perfect op deze tuin sokkel. Ze zijn gemaakt van fiberclay en hierdoor uitermate geschikt voor buiten. De titel Boeddha wordt gegeven aan iemand die op eigen kracht, zonder leraar, de Dhamma (de waarhei de natuurlijke ordening der dingen) ontdekt heeft en verlichting heeft bereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts