donderdag 3 november 2016

Fotomuur lijsten

Fototegels met de beste prijsgarantie. Koop en ontvang gratis verzending. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Uw Product is Altijd op Voorraad! Wil je eenheid of wil je juist eclectisch (verschillende vormen, type, en kleuren lijstjes).


Fotomuur lijsten

Lijsten in alle kleuren en materialen. En dit zonder urenlang met je fotolijstjes te moeten puzzelen. Gemakkelijk en snel een fotomuur in huis.


Belangrijk dus om over na te denken vóór je naar de winkel rent. De lijsten heel netjes verpakt ontvangen. Ik bleek één passe-partout te missen maar na een telefoontje werd deze ook keurig verpakt nageleverd. Ben heel blij met mijn foto wand!


Lees hier ideeën om een fotowand te maken. Mooie fotomuur bestaande uit fotolijsten in zes verschillende formaten. Het profiel van deze lijsten is 2cm bree een mooie breedte die zowel bij de kleine als grote lijsten een mooi eindresultaat geeft. Deze zwarte lijsten hebben een hele lichte nerfstructuur.


Deze set wordt geleverd met een handige meetlat. DIY: Zo maak je de perfecte muur met lijsten. Een mooie muur met lijsten is een aanwinst voor je huis.


Het maakt je huis in één klap minder saai, wit of onpersoonlijk. Ga los met foto’s van je familie, mooie prints, kunstwerkjes van je kinderen, noem maar op! Maar wat is het verschil tussen een mooie fotomuur en een geweldige fotomuur ? Verzamel je leukste herinneringen in een heuse fotomuur ! Naast uw eigen foto op behangpapier, hebben wij een enorme keuze aan foto's in onze galerij om uw gepersonaliseerd vliesbehang mee te maken.


Met dit fotolijsten pakket kan je je eigen. FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Bekijk meer ideeën over Interieur, Woonideeën en Muur galerijen.


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de lijstjes allemaal van verschillende kleuren te voorzien. Als je thuis nog allemaal verschillende lijsten hebt liggen maar je toch alles in dezelfde kleur wilt hebben, kun je de lijsten het makkelijkste overspuiten met een verfspuitbus.


Wij gebruiken altijd graag één kleur om je fotomuur samen te brengen en er een consistent geheel van te maken. Dit werkt vooral goed als je de collage over twee muren spreidt in een hoekje van de kamer. Vergeet niet dat je altijd een lijst kan toevoegen aan je foto op canvas om het nog sprekender te maken.


Fotomuur lijsten

In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen. Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje? Of ga je voor een wat chiquere lijst ? Kom je niet tot een mooie compositie? Plaats dan je belangrijkste foto in het midden en hang overige lijstje daaromheen.


Hang je bijzonderste foto op ooghoogte, dan trekt die meteen de aandacht! Werk van groot naar klein. De grootste foto in het midden en kleinere lijstje daaromheen.


Fotomuur lijsten

Op deze manier is je fotomuur mooi in balans. Plak de print of foto op de muur en maak daar met washi tape een lijstje omheen. Tof extraatje: je kunt met het tape natuurlijk ook kiezen voor bijzondere vormen in plaats van de rechte lijnen waar je bij een lijst aan vastzit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts