donderdag 10 november 2016

Perfax wandlijm

Door klanten beoordeeld met een 1. Voordelig online bij Agradi. Groot assortiment aan lijmen. Gratis verzending vanaf Euro! Bespaar tot wel via kiesproduct. Hierbij wordt de lijm met de gepaste lijmkam op de rugzijde van de tegel aangebracht.


Daarna wordt de tegel schuivend of lichtjes draaiend op zijn plaats gebracht. Voor het verlijmen van zwaardere muurbekleding en tegels, zowel binnen als buiten. Uiterst geschikt voor vochtige. Download hier de consumentenbrochure.


Voor het vullen van gaatjes en scheurtjes in muren, plafonds, hout en pleisterwerk. Vandaag bestel morgen in huis! Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Vlekt niet, kan niet klonten, extra sterk, goed corrigeerbaar en vochtbestendig.


Perfax wandlijm

Geschikt voor alle soorten normaal en zwaar behang. Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout. In dat jaar werd door een vooruitstrevende vakman een alternatief uitgevonden voor de wandbekleding dat tot die tijd verlijmd werd met een mengsel op basis van gekookt rogge- of gerstemeel. Sterke behanglijm uit het aanbod van GAMMA maakt behangen namelijk een stuk eenvoudiger.


Welk soort behang u ook gaat bevestigen, of dat nu glasvezelbehang, vinylbehang of duplexbehang is. Kies je voor glasweefselbehang? Op onze website is het eenvoudig kiezen. In de beschrijvingen vermelden we duidelijk voor welk soort behang de lijm geschikt is. Dan kun je hierop selecteren in het menu aan de linkerkant.


Voor alle soorten vinyl wandbekleding met textielrug. Goed te gebruiken op absorberende of ook zuigende ondergronden. Ook geschikt voor glasweefsel. Gereedschap dadelijk na gebruik met water reinigen. Bewaar een geopende verpakking op een droge plaats.


Deze witte lijm is zowel geschikt voor het verlijmen van wandtegels als voor het dichten van voegen tot een breedte van mm. Heb je een vraag over deze lijm of een van onze andere producten? Door de extra kleefkracht is deze wandlijm geschikt voor het verlijmen van vinylwandbekleding met een textiel- of papierrug.


Perfax wandlijm

Tevens is de behangrandenlijm geschikt voor het verlijmen van alle soorten wandbekledingen op kleine oppervlakken van lastige, niet absorberende ondergronden zoals o. PVC, etc, Daarnaast is deze lijm perfect voor het bijwerken van loskomende en overlappende. Speciale Praxis Plus aanbieding. of meld je aan en ontvang direct. Wandlijm voor het verlijmen van alle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts