woensdag 2 november 2016

Kaartenhouder hout

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De kleur op de foto kan enigszinds afwijken van de werkelijkheid omdat ieder product uniek en. Ook leuk op een plankje of bijvoorbeeld onder een stolp. Kan per briefpost verzonden worden, dus ook leuk om als cadeautje bij een wenskaart te geven.


Heb je speciale wensen om de kaartenhouders te gebruiken bij een bruiloft of als bedrijf? Mail dan gerust even voor de mogelijkheden. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Houten kaartenhouders met de hand gemaakt van berken hout.


Met mooi afgeronde hoeken en een sleuf voor al je kaarten. Zowel de papieren- als houten kaarten passen hier in. Het is hanteerbaar voor de kinderen en de kaarten blijven.


Zie ook mijn andere advertenties. Nieuw Ophalen of Verzenden. Mooie kaartenhouder om een kaart of foto in te zetten. Met al je kaarten overzichtelijk op een rijtje kun je direct zien wat je hebt. De kaartenhouder is 11cm lang, 4cm breed en 2cm hoog.


Zo weet jij super snel te winnen! Genoeg ruimte voor al je kaarten dus! Handig houten kaarthouder voor een ansichtkaart van het formaat van 10x15cm.


Plaats je kaarten overzichtelijk in deze houten kaartenhouder van cm. Niet alleen heb je de kaarten zo overzichtelijk voor je staan, ook heb je je handen vrij tijdens het spel. Op deze wijze kunnen ze de kaarten makkelijker voor zich houden.


In deze kaarthouder zit een gleuf waar u de kaarten in kunt zetten. Hierdoor heeft u de handen vrij. Ook kunt u deze houder gebruiken voor kinderen die graag willen kaarten of kwartetten maar die nog te kleine handen hebben om de kaarten vast te houden. Kaarten zijn goed zichtbaar. De gekleurde Pluimpjes passen er perfect in!


Het is een natuurproduct, noesten of andere richeltjes kunnen er op voorkomen. Gemaakt door: Studiomaakt met veel liefde de houten presentatiebakken en kaartenhou ders voor Liefsoppapier. Het ontwerp van de kaartenhouders is mooi in eenvoud en dankzij het prachtige populierenhout staan ze supermooi in elk interieur.


Kaartenhouder hout

Hier houdt het ontwerpproces eigenlijk niet op. Want deze prachtige, duurzaam houten kaartenhouders inspireerden me weer om de blokjes te combineren met RVS-stickertjes. Hippe kaartenhouder hanger variant klein van hout voor je mooiste kaartenverzameling. Mooi om te zien en heel handig!


Tussen de houten latjes van de kaarthouder bevestig je in een handomdraai jouw favoriete foto, kaart, grafisch werk of art work. Kleine kaartenhouder hanger. Deze kaartenhouder is ideaal voor rond feestdagen en verjaardagen. Handige kaartenhouder van blank onbehandeld hout in maten.


Kaartenhouder hout

Zo zet je eenvoudig jouw favoriete kaart als een foto te shinen. Jaaa, laten we een kaartspelletje spelen! Kinderen vinden het echter lastig om de kaarten goed vast te houden. Zeker als het een kaartspel is waarbij je veel kaarten moet vasthouden.


Een kaartenhouder is dan ideaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts