dinsdag 1 november 2016

Houtdecor

Op werkdagen voor 16:bestel volgende dag in huis. Kozijnen, deuren, blokhutten, schuttingen verfraait en beschermt u zonder een grondverf te hoeven gebruiken. Met deze beits voorkom je bladderend verfwerk. Afbladderende verf van buiten houtwerk is de ergernis van elke schilder.


Houtdecor

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek te volgen en uw voorkeuren te onthouden. Ook kunnen er commerciële cookies geplaatst worden, accepteer deze voor de beste.


Deze vakmensen staan voor u klaar en helpen u graag. Je beschermt en verfraait kozijnen, deuren, blokhutten en schuttingen zonder een grondverf te hoeven gebruiken. HERMADIX houtdecor 6antraciet 750ml. Staat de beits of vernis waar je naar op zoek bent niet in het overzicht?


Houtdecor

Stuur dan een mail naar onze klantenservice. Wij gaan graag voor je op zoek. Universele verfbeits voor al uw houten objecten aan en rond het huis. Geen nare verflucht en bevat geen schadelijk stoffen die uw gezondheid pf het milieu aantasten. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Met de nieuwe site van Hout Decoratief Noord kunnen we nu een beter overzicht geven, ook als er geen monsters in de buurt zijn. Kies een merk en vind het decor dat u. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Hubo te kunnen zien. Watergedragen verfbeits, keiharde bescherming, Hoogwaardig verfproduct bevat geen ander oplosmiddel dan water, dus minder milieubelastend.


Biedt een optimale bescherming. Binnen en buiten toepasbaar. Het assortiment bestaat uit transparante en dekkende kleuren. Speciaal ontwikkeld voor uw project: Studio B! Kies in onze online keuken showroom snel, slim en gemakkelijk keukens voor de zakelijke markt. Houtdecor is vochtregulerend en verstikt het hout niet.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. De Duropal HPL collectie biedt u diverse hout decoren. Welk hout decor u ook zoekt, Duropal biedt voor elke smaak een geschikte variant. Anders dan kozijnen van echt hout zijn houtdecor -oppervlakten eenvoudiger te reinigen en veel beter bestand tegen zon, regen, vuil. Ons hoogwaardig kunststof kan ook niet door bacteriën worden aangetast en afgebroken - het verrot dus niet en hoeft ook niet regelmatig gelakt, geverf behandeld te worden.


Houtdecor

De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. De houtdecor verfbeits is een watergedragen alkydhars. Toepasbaar op vuren, grenen of met alkydhars geschilderde ondergronden. Op andere ondergronden dient de droging eerst getest te worden.


De verfbeits is vochtregulerend en kan als gron voor- of aflak gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts