woensdag 23 november 2016

Anti inkijk folie raam

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.

Bereken wat jouw houten kozijn kost. Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is? In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti - inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Spiegelfolie is dé oplossing als u inkijk wilt voorkomen.


Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c.

In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie. Inkijkwerende folie is eenvoudig aan te brengen op uw ramen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw ramen voorzien van deze uitstekende inkijkwerende folie.


Bij al onze raamfolie wordt een duidelijk plak instructie geleverd die u begeleid tijdens het plakken van uw inkijkwerende folie. Onderhoud of reiniging van de anti - inkijk folie Reinig het raam met de anti - inkijk raamfolie pas dagen na het aanbrengen met de gebruikelijke reinigingsmiddelen en zachte doekjes. U kunt dit het beste doen met een zachte spons. Zorg ervoor dat u de raamfolie nooit met een droge doek of spons schoonmaakt.


Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag op onze website. De (professionele) folies uit ons assortiment zijn gemakkelijk aan te brengen op het raam. Er wordt natuurlijk een handleiding meegeleverd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het raamfolie kunt aanbrengen.


Daarnaast is het handig om met het anti inkijk folie ook direct een rakel mee te bestellen. Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker.

Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai. Plak de folie op een raam , kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden.


Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen. Waarom een anti inkijk folie ? De meeste mensen die op zoek zijn naar een privacy folie of anti inkijk folie komen vaak in eerste instantie bij andere oplossingen terecht.


Schermen, beplating, rolgordijnen zijn de eerste opties waar men aan denkt. Een privacy folie voor uw raam scheelt aanzienlijk in de kosten en veelal behaalt u nog betere. Door de unieke samenstelling blijft de folie vele jaren op het raam zitten waardoor u zorgeloos van de folie kunt genieten.


Deze anti inkijk folie is gemaakt voor zowel binnen als buiten, waardoor u zelf kunt beslissen aan welke kant u de folie wilt aanbrengen. Dit kan tevens op alle soorten ramen. Om voor de beste match tussen anti - inkijk raamdecoratie en interieur te zorgen, is het slim om kleuren of materialen met elkaar overeen te laten komen. De verticale variant van jaloezieën zijn lamellen. Dit type anti - inkijk raamdecoratie wordt vaak geassocieerd met grote kantoren en heeft daarom niet bij iedereen de voorkeur.


Jij kunt dan niet naar buiten kijken. Deze anti - inkijk raamfolie is geschikt voor binnen en buiten en heeft een zacht melkglas effect. Deze folie biedt de hele dag bescherming tegen ongewenste blikken.


Anti - inkijk maar licht doorlatend. Zowel geschikt voor ramen als glazen deuren. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin.


Zelfklevende folie hecht aan het raam met behulp van een lijmlaag, een type coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts