woensdag 30 november 2016

Global paint muurverf

Het is Sale bij de Bijenkorf! Muurverf tegen de laagste prijzen. Glansgraad Mat Dichtheid kg per ltr Theoretisch rendement - m² per ltr afhankelijk van verwerking, ruwheid en porositeit van de.


Ook de prijs tot kwaliteitverhouding is uitstekend. Dit is een goed vullende tixotrope grondverf die zowel voor binnen als buiten kan worden gebruikt. Global Paint verf helpt u verder! Verf van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.


Dit is een buitengewoon goed (nat) schrobbare muurverf in wit of lichte kleuren voor een bijzonder lage prijs. Ongeveer 4-weken na het aanbrengen is deze muurverf voldoende droog. Lees de volledige productomschrijving. Build biedt een uitgebreid verfassortiment aan dat door de hoge kwaliteit en de scherpe prijs uitstekend geschikt is voor zowel professional als consument.


SemiMatt Wallpaint is een uitstekende zijdematte muurverf voor binnen en buiten. Deze muurverf is een waterverdunbare muurverf voor binnen en op basis van kunstharsdispersiematte. De verf dekt goed en geeft een mooi mat eindresultaat. De muurverf is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton, het schilderen van gips, gipskarton.


Het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren. Toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters en. Klasse dus nat schrobbaar nadat de verf voldoende is gedroogd na aanbrengen).


Global paint muurverf

Uitermate geschikt voor horeca, utiliteitsbouw, industrie, zorghuizen en vanzelfsprekend de particulier die voor de beste kwaliteit gaat. Daardoor is deze isolerende muurverf ook goed op het plafond in te zetten zonder daar strepen of aanzetten te krijgen. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Als metallic wandafwerking voor wanden en plafonds. Briljante kleuren, welke kunnen variëren door aanbrengmethode, belichting en aanzichthoek. Vrijwel onbeperkt aantal lagen aan te brengen.


Global paint muurverf

Verschillende topmerken verkrijgbaar, zoals Sikkens, Flexa en Sigma. Kies dan voor de Lifestyle Mat. De matte verf heeft een goede dekking en is waterdampdoorlatend.


Uitstekend geschikt voor muren, meubels en accessoires (renovatie en nieuwbouw). Het product biedt hiermee zowel de eigenschappen van een sealer als de afwerklaag. We verkopen muurverf , lakken, krijtverf, kleurstalen, kleurtesters en meer. Ook brengen we je vrijblijvend in contact met een professionele schilder, interieurwinkel of stylist. Samen met hen streven we ernaar om jou de beste service te bieden.


Global paint muurverf

Geschikt voor de afwerking van beton, metsel- en pleisterwerk, gasbeton, gipselementen en dergelijke ondergronden. Een direct verspuitbare, oplosmiddel- en weekmaker vrije, zeer goed dekkende, matte. Door middel van onze handige verfwijzer kunt u eenvoudig de muurverf kiezen die u nodig heeft.


Dit in combinatie met de juiste voorstrijk. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u hulp nodig bij het vinden van de muurverf die u nodig heeft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts