maandag 7 november 2016

Houtstrips muurbekleding

Ga je voor een moderne houtlook binnenshuis, dan zijn de 3D houtpanelen van Rebel of Styles een aanrader. U heeft geen speciale gereedschappen nodig. Ze zijn toepasbaar op vrijwel elke gladde en vaste ondergrond. De houtstrips panelen zijn dun en licht van gewicht.


ReWood houtstrips kunt u gemakkelijk gebruiken als wanddecoratie.

Door de unieke Z-vorm sluiten de strips naadloos en onzichtbaar op elkaar aan. De wandpanelen kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen op de wand. De strips lenen zich ervoor om een deel van een wand te bekleden. U kunt dus gemakkelijk een baan of strook aanbrengen op een. Met wandbekleding van GAMMA uw wand als nieuw!


Wandpanelen, plakhout of houten wandpaneel. Ook alles voor lambrisering. Bekijk het assortiment online.

Vind de beste informatie en de meest pertinente koppelingen over alle onderwerpen in verband met houtstripwinkel. Dit domein kan te koop zijn! Uw wand veranderd in een mooie houten muur. Omdat deze houten wandpanelen een diep warme kleur hebben past dit teakhouten wandpaneel in elk interieur. Bestel eenvoudig uw muurbekleding op Style4Walls tegen de beste prijs.


Een nieuwe trend op het gebied van interieur zijn houtstrips voor op de muur. Houtstrips : 3d houten wandbekleding. Ze worden ook wel 3d houten wandpanelen, plakhout of 3d hout genoemd. Wij beschikken over een ruime voorraad Teak en Merbau houtstrips direct uit voorraad leverbaar.


Door onze eigen import profiteert u van een scherpe prijs. Deze muurbekleding is ook wel bekend onder de namen wallcladding, pebbles en woodstrips. De panelen zijn geschikt voor woonkamer, keuken, en badkamer (niet in natte cel). Ook het interieur van horecagelegenheden, winkels, hotels en kantoren krijgt met houtstrips een mooie uitstraling. Woodindustries heeft houtstrips voor de muur van teakhout en sloophout in vele kleuren en stijlen.


Een 3D wandpaneel van hout is een unieke en sfeervolle muurbekleding. Het materiaal is geschikt voor de muren van de woonkamer, keuken, en badkamer (niet in de douche).

Wij berekenen in de kostprijs de verzendkosten niet door aan de klant zoals andere aanbieders van houtstrips dit wel doen. Een uniek betaalbaar product wat een prachtige toevoeging is in ieders interieur. Grootste assortiment in Nederland. Gratis verzonden en altijd voorraad. Steenstrips zijn een populair item om eenvoudig een trendy sfeer te creƫren.


Op zoek naar wandbekleding? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan wandbekleding. Houten wandbekleding zorgt voor een aangename warmte en heeft een positief effect op de akoestiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts