donderdag 24 november 2016

Anti slip stickers bad

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Direct uit eigen voorraad.

Met deze antislip strips voorkom je glijden bij het in- en uitstappen van je douchecabine of bad. De stickers zijn gemakkelijk zelf te plaatsen. De belangrijkste specificaties.


Die antislip stickers voor in de badkamer zal je hier zeker aantreffen en niet in één simpele uitvoering. Nee, wij hebben het grootste aanbod in anti slip mogelijkheden voor bad en douche. Maar daarnaast hebben wij ook nog antislip stickers voor bijvoorbeeld de trap in huis. De gevolgen kunnen ernstig zijn, denk aan bot- of heupbreuken. Dit komt vooral voor bij ouderen en kwetsbare.


Het matte ontwerp kan voorkomen dat je wegglijdt na het douchen.

Deze antislip stickers zijn ideaal voor in ieder bad ! Veel baden zijn glad en dat zorgt er helaas vaak voor dat kinderen snel onderuit glijden wanneer ze in bad zitten of liggen. Sealskin Antislip stickers transparant. Dit is erg vervelend en soms zelfs gevaarlijk.


Het is een set antislip stickers gemaakt van PVC. Uitgevoerd in blauw is dit het ideale product voor extra veiligheid en comfort in je badkamer. Uitgevoerd in transparant is dit het ideale product voor extra veiligheid en comfort in jouw badkamer.


In je douche, bad en waar je het maar nodig vindt, kan je wandbeugels ophangen. Maak gebruik van de speciale Glow in the Dark stickers van SecuCare, zodat je ook s nachts alle beugels terug kan vinden. Plak de stickers op alle plekken, die s nachts nogal gevaarlijk kunnen zijn.


Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Baden online. Deze ronde stickers , in handzaam formaat, zijn zeer sterk zelfklevend en eenvoudig aan te brengen.


Ook het reinigen van de stickers kan zeer eenvoudig. Deze stickers zijn zeer sterk zelfklevend en eenvoudig aan te brengen. U kunt kiezen uit de kleuren wit en semi-transparant.


Wil jij er zeker van zijn dat je nooit meer uitglijdt als je je bad of douche in- of uitstapt? Anti Slip Bad Stickers merken.

De kleefkracht is blijvend goed. SecuCare Anti-Slip sticker rond voor bad , douche en badkamer. Door de afgeronde hoeken van de stickers blijven deze goed zitten. Wilt u met een vertrouwd en veilig gevoel douchen?


Zonder angst om uit te glijden? Dat is nu mogelijk met deze antislip stickers. Ze zijn perfect voor het gebruik in de douche of in bad. Bovendien zijn de ze waterdicht en daarnaast hebben ze een textuur zonder holtes waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen.


Maar ook jonge mensen kunnen lelijk vallen. De anti slip stickers van SecuCare voorkomen valpartijen en zijn eenvoudig aan te brengen op vrijwel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts