woensdag 23 november 2016

Flexa uitvalbeveiliging

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Flexa uitvalbeveiliging

Kies uit 1producten vanaf € 300. Daarom zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar die het bed tegen uitvallen beveiligen. Neem ook een kijkje op onze social media vol speelpezier! Elke week vind je hier volop inspiratie voor de kinderkamer, ben je als eerste op de hoogte van nieuwtjes en kun je meedoen aan coole wedstrijden. De POPSICLE uitvalbeveiliging wordt aanbevolen voor kinderen jonger dan jaar.


Kan bevestigd worden op alle eenpersoonsbedden. De uitvalbeveiligingen zijn beschikbaar in drie kleuren. De collectie POPSICLE is ontworpen door de Deense meubelontwerper Herman Studio. CLASSIC gecentreerde uitvalbeveiliging voor CLASSIC halfhoogslaper met ladder en glijbaan. Het installeren van deze items is heel eenvoudig en elk onderdeel is gemaakt van topkwaliteit materiaal.


Flexa uitvalbeveiliging

CLASSIC volledige lengte uitvalbeveiliging voor het Classic eenpersoonsbed. Je kunt een uitvalbeveiliging toevoegen aan het lage bed zodat het kind niet uit bed kan vallen. Je kunt ze heel eenvoudig monteren op een Classic kinderbed. De verschillende onderdelen zijn gemaakt van topkwaliteit materialen. Bekijk hier het actuele aanbod en kies jouw kleurvariant.


Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het op het bed monteren! Is jouw kind nog klein, of simpelweg een draaikont, en wil je zeker weten dat hij of zij niet uit bed valt? Een van de leuke Accessoires van het populaire. Flexa Play uitvalbeveiliging - wit. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken.


Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. De poten worden ook meegeleverd. Het matras voor de halfhoogslaper is los verkrijgbaar. Waarom kopen bij Kidsgigant?


DIT MODEL GAAT UIT DE COLLECTIE, LAATSTE BESCHIKBARE VOORRAAD! Bekijk Doorbouwonderdelen van de beste merken online. Koop goedkope stevige doorbouwonderdelen tegen lage. Een Play uitvalbeveiliging past op een Play laag bed.


FLEXA Classic laag stapelbed (tussenruimte cm) incl. Voor bij een flexa bed (niet inbegrepen). X poten om het bed op half. Wanneer u deze uitvalbeveiliging op een laag kinderbed gebruikt heeft u een extra staander nodig bij de instap van het bed.


Jongens- of meisjeskamer, babykamer en een uitgebreid gamma aan bedden. Deze kunt u er bij selecteren. Enkele bedden, hoogslapers of stapelbedden!


Flexa uitvalbeveiliging

Ook uw tienerzoon of -dochter komt hier aan zijn of haar trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts