donderdag 24 november 2016

Trimaxx gloss

Het is bijzonder geschikt als hoogwaardige eindafwerking op voorbehandeld hout zoals ramen, deuren, kozijnen, daklijsten etc. Trimaxx Gloss Basis W Versie 1. Datum laatste uitgave: 28. Gesloten containers in de buurt van de brand afkoelen met waternevel.


Trimaxx gloss

Advies voor brandweerlieden. Is uitstekend geschikt op voorbehandeld hout zoals ramen deuren, kozijnen en daar, waar lakwerk met hoge prestaties wordt geëist. Het biedt de maximale bescherming van de ondergrond. Niet toepassen op geëloxeerd aluminium en dakoppervlakken.


Het is aan te raden om vooraf een hechtingstest uit te voeren op het object. Oplosmiddelhoudend maar aromaatvrij. SAfval niet in de gootsteen werpen.


SBij ontoereikende ventilatie een geschikte adembescherming dragen. Behoud maximaal glans, kleur en heeft een maximale hechting. TriMaXX Gloss Basis Transparant. Wij verkopen aan schilders en particulieren tegen de laagste prijs.


Hoog- en zijdeglanzende lak voor buiten. Gemakkelijk te verwerken primer voor buiten. Over te schilderen met zowel waterverdunbare als oplosmiddelhoudende lakken. Geschikt op maatvast en niet maatvast houtwerk.


Zolang de temperatuur niet onder het vriespunt daalt, is het product probleemloos toe te passen. Licht schuren, aflakken met Caparol Capalac TriSystem Gloss. Het oppervlak goed reinigen met ProGold Allesreiniger of St. Laklagen grondig opschuren (korrelgrootte 1of fijner, bijvoorbeeld 3M SandBlaster Goud).


Hoogglanzende lakverf voor duurzaam schilderwerk binnen en buiten op basis van een gesiliconiseerde alkydhars en acrylaat. COT Kwaliteitsomschrijving 07. De Caparol TriMAXX Gloss lakverf is een hoogglanzende lakverf voor duurzaam schilderwerk binnen en buiten op basis van een gesiliconiseerde alkydhars en acrylaat. Waar nodig schraal plamuren. Uitsluitend bij onbehandel niet verduurzaamd hout.


Trimaxx gloss

Grondig reinigen met ProGold Allesreiniger of St. Marc Verfreiniger en opruwen. Geef uw oordeel over dit product door een punt in te geven van tot 10.


Of kies nvt (niet van toepassing) of onbekend. Productvideo: Caparol TriMAXX Gloss. Vandaag legt Roy u wat meer uit over de Caparol TriMAXX Gloss. Wat maakt deze verf uniek?


Trimaxx gloss

Waarom moet u nu juist deze lakverf kopen? Dit en meer ziet u in deze video! Dit is wel een like waard toch?


De pasta’s en dis-persies worden door Caparol zelf geproduceerd en waren al langer op orde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts