dinsdag 29 augustus 2017

Behang chinees motief

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.


Zeer grote keuze in elke motief.

Binnen elke motief soort vindt u vaak weer diverse stijlen zoals klassieke strepen, vrolijke kinderstreepjes, zijdeachtige romantische blokstrepen en nog. Groot aanbod Oilily behang van onder andere Dots, Stripes en Flowers. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang.


Met ons Oilily behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Bekijk ons aanbod Oilily behang in alle soorten, kleuren en maten. Dessins in behang met intense kleuren, weelderige patronen, karpetten, cashmir en natuurlijke afbeeldingen uit alle windstreken zoals India, Japan en China. Behang van natuurlijke materialen is er ook zoals echte blaadjes geplakt op behang of een toplaag van de wandbekleding bekleed met bananenbla hyacinthbla grasweefsel, bamboe of jute.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Fotowanden met oosterse motieven zoals boeddha`s, tempels of een kalmerend zen tafereel. Met chinoiserie aan de muur met aziatische landschapstaferelen brengt u rust in elke ruimte. De naam zegt het al, dit behang is voorzien van een baksteen of stenen muur motief.


Het baksteen behang kan enkel uit stenen bestaan maar ook gecombineerd zijn met bijvoorbeeld houten balken zoals men deze tegenkomt in oudere gebouwen. Voor een wat hippere look is dit behang er ook met bijvoorbeeld fotolijstjes of andere. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Of je nu weinig budget of veel hebt, bij ons kun je altijd iets vinden.


In de winkel is het behang gepresenteerd op kleur,merk,soort en op mogelijke combinaties. Euro Behang is een winkel in behangselpapier,schildersbenodigdheden, woningtextiel, zonweringen, vloeren en woondecoratie artikelen. Bestel Chinees online en geniet van lekker eten in enkele klikken! Behangpapier kiezen: Patronen, motieven en accentwanden Een geslaagd ontwerp heeft alles te maken met een weldoordachte keuze van motieven , patronen en wanden. Onopvallende patronen en ééntonige wanden zijn een ‘waiste of money’, dan kan je evengoed de wanden verven.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor chinese behang. Resultaten van zoekmachines! Behang : Designer Values, Designer Values DESIGNER VALUES.


Designers behang van top kwaliteit (acrylic coated) voor € 2- per rol.

Dit sfeervolle behang met oosters motief in lichtgroen past perfect bij de bohemian. De behang en fotobehang webshop van Nederland. Behang is hipper dan ooit, en dat is mede te danken aan de veelzijdigheid.


Behang is er tegenwoordig in de mooiste kleuren, met de leukste prints, prachtige dessins en de meest kunstige figuren. Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts