maandag 21 augustus 2017

Xenos toiletborstel

Xenos toiletborstel

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Bekijk ons unieke assortiment toiletborstels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Breng tropische sferen naar jouw toilet met deze vrolijke flamingo toiletborstel. Je pakt deze borstel vast bij de snavel van de flamingo. Zo houd je op een leuke én makkelijke manier de toiletpot schoon en fris. Combineer met andere roze accessoires om er een mooi geheel van te maken.


Bij Xenos vind je de mooiste accessoires voor in de badkamer. Zo hebben we de mooiste zeeppompjes met bijpassende bekers en toiletborstels. Wanneer je een complete serie in de badkamer neerzet creëer je één geheel. Dit ziet er dan meteen super mooi uit!


Ook een bad- of doucherekje vind je bij ons. Hang je toiletrol aan een trendy toiletrolhouder. Shop dan ook een bijpassende toiletborstel ! Zo stijl je je toiletruimte helemaal af. Stijlvolle grijze toiletborstel voor in je toilet of badkamer. Deze toiletborstelhouder is grijs van kleur.


In de houder staat een zwarte toiletborstel met een RVS steel. Aan de steel zit een deksel, waardoor de borstel niet te zien is als deze in de houder zit. De borstel heeft een zilverkleurige handgreep en een mooie deksel van hout.


Hou je meer van een retro, kies dan voor een mooie, gekleurde toiletborstel. Zo valt de toiletborstel extra goed op. De materialen die het meest gebruikt worden voor het design van toiletborstelgarnituur zijn kunststof en rvs. Een toiletborstelhouder dient tegenwoordig niet meer alleen voor het opbergen van de toiletborstel.


De toiletborstelhouder zijn zo ontworpen dat ze een bepaalde stijl en sfeer toe kunnen voegen aan de badkamer. De wc borstel is een onmisbaar wc accessoire. Blokker heeft losse wc borstels en wc borstel houders in diverse stijlen, zodat je het toilet een unieke look kunt geven. Vergelijk het ruime assortiment van 1. Elk toilet moet je schoon houden.


En waarmee kun je dat beter doen dan met een toiletborstel. En als je er dan toch een nodig hebt, kies dan een houder die jouw badkamer of toilet opfleurt. Toiletborstels staan vaak in het zicht. Ga voor een moderne, degelijke houder die makkelijk schoon te maken is.


Xenos toiletborstel

Het toilet schoonmaken: geen leuke, wel een noodzakelijke klus. En daar kun je maar beter goed materiaal bij hebben. Bij ons vind je veel verschillende toiletborstels die per stuk of per pak verkocht worden. Is je toiletborstel aan vervanging toe? Dan hoef je niet meteen de houder te vervangen, maar kun je ook een losse toiletborstel kiezen.


Een badkamer of toiletruimte zonder de juiste toiletaccessoires is niet compleet. Waar hangt u anders uw toiletrollen op? En waar laat u de reserverollen of toiletborstel ? Voor alle benodigdheden bij uw toilet bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts