woensdag 9 augustus 2017

Eichholtz bijzettafel

Design, Direct Van De Makers. Kies een bijzettafel die past bij je stijl. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. EICHHOLTZ - THE EPITOME OF LUXURY LIVING.


Eichholtz bijzettafel

Eichholtz Astoria bijzettafel met lade horsebit tafel kuster. Deze tafel is gemaakt van hoogglans staal met een nickel finish en heeft een zwart glazen blad. Een stijlvol tafeltje voor bij de bank. Door het ontwerp kan dit tafeltje ook een stuk over de bank heen geschoven worden.


Een exclusieve bijzettafel van het internationaal bekende designmerk Eichholtz. De combinatie van de zwart bronzen onderstel en het marmeren blad maken de Side Table een heel modern en chique item in het interieur. Niet alleen een blikvanger in je interieur maar ook een erg praktische bijzettafel.


Eric kuster bijzettafel , eichholtz bijzettafel. Hoogte 63cm Breedte 70cm Lengte 50cm. Ik verkoop dit ivm nieuwe inrichting. Tafeltje ziet er nog fantastisch uit, heeft wat gebruikssporen,.


Een eigentijdse moderne stijl gecombineerd met ouderwets vakmanschap en karakter. Find bijzet tafel vandaag! Al jaar uw Meubelexpert. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bijzettafels online bestellen. Dit Nederlands merk heeft veel luxe producten voor het interieur. Bekijk de details en koop dit product bij ons voor een aantrekkelijke prijs.


De sidetable bijzettafel Cross is van het chique internationale merk Eichholtz. Deze bijzettafel staat prachtig bij de bank. Dit tafeltje is zodanig ontworpen dat het over de bank heen geschoven kan worden.


Eichholtz bijzettafel

Op deze manier kan je hier een laptop op plaatsen of heb je je drankjes of snacks binnen handbereik. Deze tafels zijn gemaakt van RVS en hebben een zwart marmeren blad. De tafeltjes passen in elkaar, dit geeft een speels effect.


Prachtige bijzettafels van het internationaal bekende designmerk Eichholtz. Perfect als set van voor bij uw bank. Nieuw bloktafel salontafel eric kuster style eichholtz. Wegens het RVS gekruiste frame heeft de bijzettafel een heel moderne en chique uitstraling voor het interieur.


Eenvoudig in model te brengen en. Dé trendsetter op het gebied van de mooiste bloemen, boeketten en cadeaus. Altijd betaalbaar, trendy en kleurrijk. Ideaal voor thuis of als zakelijk geschenk.


Bij Luxury Living Outlet vind u design meubels van exclusieve merken van o. Van kasten tot salontafels en van woonaccessoires tot. Met deze bijzettafel van HOMCOM win je twee keer zoveel: De open S-vormige structuur is niet alleen een modern designelement, maar ook een praktische manier om meer opbergruimte te creëren. De chique zwarte lakafwerking maakt de salontafel waterafstotend en gemakkelijk te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts