woensdag 16 augustus 2017

Kaarsje branden voor geluk

Ruim assortiment online bestellen! De nieuwste jurken op Beslist. Petticoats van alle merken online. Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Kaarsje branden voor geluk

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Voor wie zou jij een kaarsje willen aansteken? Brand een wenskaarsje om iemand te herinneren of te steunen. Een kaarsje branden is eigenlijk altijd een mooi gebaar, voor wat dan ook.


Of als je iets of iemand heel erg mist. De examenperiode is weeral volop bezig en overal zijn talrijke vrienden, ouders of grootouders die een kaarsje branden voor hun student, als steun en om geluk te brengen. Dat dit kaarsje mag geluk brengen. Hierna kun je ook nog bij de olie zoeken naar een goede geur, waarmee je de kaars kunt zalven. Op vakantie een oud kerkje binnenschieten om een kaarsje aan te steken voor je overleden moeder, of een lichtje naast de foto van je dode oma brandend houden: overal ter wereld doen mensen dit.


Ook worden er kaarsen gebrand als er iemand ziek is, examen moet doen of op een andere manier een duwtje in de rug nodig heeft. Liefde, geluk en gezondheid wensen, of steun bij een belangrijke moment als een (rij)examen, sollicitatie of zwangerschap. Kies uit 1producten vanaf € 95. Vandaag bestel morgen in huis!


Hier kun je online een kaarsje aansteken. Dat het licht van de kaars licht mag brengen en kracht daar waar dat nodig is. Verder voor eindfases en schuldgevoelens of spijt verdrijven. Schrijf je verzoek op een papiertje en leg het onder de kaars. De kaars iedere dag minuten laten branden tot de kaars op is.


Dit kan je ook zelf doen door een kaars te branden. De kaars moet je in één keer opbranden of in drie keer binnen dagen. De kleur van de kaars is bepalend voor het doel, de kaarsen moeten wel door en door gekleurd zijn, dus niet alleen het buitenste laagje.


Dit is mede mogelijk gemaakt door het withof. Goud de kleur van de kaars van de Go wordt gebruikt voor succes, voorspoed en erkenning. Ook bij een lang leven en grote ambities, geluk , rijkdom. Sterke vlaAls je kaars stevig brandt betekent dit dat er kracht en energie naartoe getrokken wordt. Het Wenskaarsje wordt meteen aangestoken en blijft branden zolang je maandelijks doneert.


Kaarsje branden voor geluk

Steek gratis online een kaarsje aan. Voor iemand aan wie je wilt denken, die je het goede wenst. Wenskaarsjes doven na uur. Kaarsje branden katholiekpuntnl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts