maandag 14 augustus 2017

Serax kandelaar

Ruim assortiment online bestellen! Alle kandelaars vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Word spontaan verliefd op deze roze kandelaar van Serax. De kandelaar is met de hand vervaardig uniek vakwerk dus! En het verrassende is dat dit een écht Dutch Design product is! Zwart metalen wandkandelaar, model Kader van het merk Serax.


Deze kandelaar is al mooi zonder dat er een kaars in zit! Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten.

Metalen Kandelaars koop je eenvoudig online bij bol. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Serax.


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bijhorend voor de bijzettafel werd een krukje ontworpen dat het geheel mooi completeert.


De collectie wordt uitgebreid met enkele objecten als opbergdozen - een houtmand - kandelaar en kapstok. Rode draad in deze ontwerpen zijn wederom het simplistische design en de keuze van de materialen. Een mooi design staaltje van eigen bodem. Een eigentijds ontwerp, uitgevoerd in mat wit met een contrasterende hals van glanzend koper.


De voet van de kandelaar is tot halverwege de steel voorzien van een lichtroze kleur. Het bovenste gedeelte is afgewerkt met een metallic roze finish. Een opvallende kandelaar in zijn eenvoud en kleurgebruik. Laat je verrassen door dit toffe Dutch Design product van Serax.


Het koper geeft de kandelaar de nodige stijl.

Er is ook een grotere variant verkrijgbaar. Dit is een Belgisch product van het merk Serax. De collectie bestaat uit interieurobjecten zoals origineel glaswerk, serviezen en sfeervolle kandelaars.


Het Vlaamse bedrijf werkt samen met topdesigners om zo trendsettend en vernieuwend te zijn in de steeds veranderende markt van trendy woonaccessoires. Nisha biedt een verrassende en originele collectie van de leukste merken op interieur gebied. Van design tot retro, van Deens tot Oosters. Stoere kleine trendy kandelaar van robuust aardewerk, Geschikt voor dikke korte kaarsen of ronde kaarsen.


Serax kandelaar dikke kaars Bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts