donderdag 17 augustus 2017

Bitumen spuitbus

Bitumen Underbodycoating Zwart. Deze zwarte bodyschutz is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Goede voorbereiding van het te behandelen oppervlak. Kan worden gebruikt op kleine, moeilijk bereikbare plaatsen. Een spuitbus maakt gebruik van gereedschap zoals kwasten en messen overbodig.


Door kleefprimer aan te brengen op het te behandelen oppervlak vergroot het de hechting van het koudasfalt. Zorgt voor optimale bescherming van o. Geschikt voor het beschermen van de bodem van uw oldtimer tegen roest. Duurzame bitumen underbody coating voor het beschermen van de bodem en wielkasten van uw auto, camper, aanhanger of caravan.


Een goede voorbereiding is ook bij het beschermen van de bodem en wielkasten van uw auto zeer belangrijk. Beschermingsmiddel voor de onderkant van voertuigen. Spuitbus bitumen MOTIP 5ml.


Preservative to treat the underside of vehicles. Bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. De spuitbus undercoat bitumen fungeert als primer onder diverse ondergronden. Voor een sterke hechting op verschillende toepassingen.


Langdurige bescherming tegen water, zout en roest. Motipbitumen coating 500ml spuitbus. Elastisch en geluiddempend! Uiteraard voordelig op VoorAllesMetWielen. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn.


Bitumen spuitbus

Ideale verwerkingstemperatuur tot 25°C. Voor gebruik de spuitbus minuten goed schudden en een proefstukje spuiten. Afstand tot het te behandelen oppervlak circa tot centimeter. Icopal Universal Contact Glue.


Verschillende bitumen primers van hoge kwaliteit. Maak hieronder uw keuze op basis van de verschillende eigenschappen. IKOpro Quickprimer, quick primer spray, SA bitumen primer, activator, kijk snel in onze webshop voor het complete assortiment primers!


Bitumen spuitbus

Dit product heeft een uitstekende corrosiewerende werking. Let op: Quickprimer spuitbus 5ml. Carat spuitbus primer white 4ml is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.


De transportkosten kunnen daarom pas na het invullen van alle gegevens volledig verwerkt worden. De primer is geschikt als voorbehandeling bij het aflakken met alkydhars-, nitro-cellulose-, 1-K acrylaat- en 2-K acrylaatlakken. Dat bitumen nu nog steeds wordt gebruikt wil dus wel iets zeggen. In Nederland zijn dan ook de meeste platte daken voorzien van bitumen dakbedekking.


Je ziet het vaak bij huishoudens aan de zijkant van het huis, waar zij tijdelijk de fietsen droog neer kunnen zetten. Een bitumen dakbedekking zorgt voor gemak, wil je even snel iets opslaan maar is de schuur vol?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts