vrijdag 18 augustus 2017

Grote etagere hout

Bekijk ons unieke assortiment etageres. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Met Onze Sierlijke Etagere Zijn Uw Hapjes Een Kunstwerk! Voor 23u Besteld=Morgen Thuis! Last Van Ruimtegebrek Op Tafel?


Bespaar tot wel via kiesproduct. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een naturel etagère van hout heeft een natuurlijke uitstraling en geeft door zijn vrij eenvoudige look meer aandacht aan de taart. Geef een Scandic upgrade aan de tafel door er een etagère van koper op te plaatsen.


Koperkleurig is een trend en past mooi tussen lichte tinten. Een etagere heeft vaak drie etages en daardoor heb je genoeg oppervlak om je creaties te presenteren. Etageres zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ga je voor stijlvol, kies dan voor hout , porselein, keramiek of glas.


Deze materialen zijn wat kwetsbaarder. Grote etagere wit metaal met soort. Sober en eigentijds design, geschikt. Sla grote houten etagere op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen.


Volg grote houten etagere niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Mooie etagere voor iets lekkers op tafel bij de koffie of thee. Het ronde blad is van mooi hout en dan.


Beiden goed geschikt ter decoratie, net als de mooie modellen in het wit. Van een kleine etagère die u gemakkelijk kwijt kunt tot een model speciaal voor in de keuken.

Etagère - hout - 2-laags - 43cm. Mooie houten etagère, bestaande uit twee lagen. Elke laag bestaat uit een zinken bodem en een houten rand. Vergelijkbare zoekopdrachten voor grote etagere. Resultaten van zoekmachines!


Een etagère op tafel staat chique en de vers gemaakte hapjes komen goed tot hun recht. Een originele oplossing als traktatie met kleine cupcakes, stukjes spekkoek of koekjes in plaats van grote taarten op tafel. Er is niks leuker dan een gezellige high-tea.


Presenteer je hapjes op een mooi plateau of etagère.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts