maandag 21 augustus 2017

Behang goudkleurig

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Goudkleurige Vliesbehang koop je eenvoudig online bij bol. Behang bol wit en goudVliesbehang 0. Goudtinten en reflecterende elementen zorgen voor een ruimte vol licht en impact. Ons gouden behang is verkrijgbaar in verschillende ontwerpstijlen.


Haal een vleugje glamour in huis met goud behang. Wij zijn gek op een dash of gold in het interieur en houden van de rijke sfeer die goud met zich meebrengt. Daarnaast is goud makkelijk te combineren met eigenlijk alle kleuren. Ben je op zoek naar goud behang om jouw interieur helemaal af te maken?


Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie goud behang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie. Het patroon is gedrukt op hoogwaardig vinyl en eenvoudig op maat te snijden. Verwijder de achterkant en strijk het behang glad op zijn plaats.


Dit mooie behang heeft een originele kleur: het is namelijk goudkleurig. Hoewel je zou denken dat het too much is, valt dat in de Scandinavische inrichting nogal mee. Het geeft juist een wat warmere en vollere uitstraling, doordat het contrasteert met de Scandinavische meubels, die vaak heel neutraal van kleur zijn.


Behang goudkleurig

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ga dan voor zwart behang of zwart-wit behang of een natuurlijke tint zoals taupe behang of bruin behang. Ga voor een bloemendesign of kies een koninklijke damastprint. Ook leuk: Delfts blauw behang , patchwork behang , of pastel behang ! En voor wie een beetje glamour wil, er bestaat ook goudkleurig behang en zelfs zilver behang.


Kwantum, daar woon je beter van! Goud behangpapier van Klassiek tot modern in vele stijlen en prints, bekijk nu het volledige collectie online. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Daarnaast bieden wij een groot assortiment aan sierlijsten, rozetten, behang , glasweefselbehang en schildersgereedschap.


Bestel direct online uw verf en toebehoren. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Klassiek behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden.


Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.


Het Edo Gold behang van Coordonne is een chinoiserie behang pur sang. Het ontwerp is van de hand van Laura Torroba, die zich heeft laten inspireren aan de hand van de decoratieve chinoiserie behangen uit de 19e eeuw. Bij KARWEI vind je een ruim assortiment vliesbehang voor een scherpe prijs. Check de voorraad en bestel!


Met glitter behang uw woning decoreren? Wellicht heeft u hier nog niet over nagedacht, maar met behang kunt u een hoop meer bereiken. Diverse kleuren, patronen en structuur kunt u eenvoudig en snel aanbrengen.


Behang goudkleurig

Glitter behang is voor in vrijwel iedere ruimte geschikt om te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts