vrijdag 18 augustus 2017

Goud interieur

Find Interior on DownloadSearch. De grootste vacaturesite voor de bouw. Je ziet industriële interieurs met betongrijs en goud , goud gecombineerd met paars, goud in Japanse sferen, minimalistisch wit met gouden elementen, eclectische interieurs met gouden accessoires, contrasten van teal en goud , chique etnische decors met hout, metaal en gouden details, de klassieke mix van zwart, wit en goud , knallend rood met.


Overdrijf niet maar durf wel. Goud = Sophisticated glamour.

Zeker is de wintermaanden zal je zien dat goud net dat beetje extra warmte toevoegt aan jouw interieur. Laten we zien, op acht manieren. Door Julia Lassche en Femke Eijsink.


Met goud laat je je rijkdom zien. In dat opzicht wordt goud toegepast in minimalistische interieurs en ook in barokke stijlen. Schilderijlijsten, klokken, kunstobjecten en verf zijn voordehand liggend als decoratie in huis, maar ook tegels, behang en steeds meer gordijnstoffen worden ontworpen met goud.


Die tijd is voorbij, goud mag weer gezien worden. Voorbeelden van goud in het interieur.

De één houdt meer van zilver, de ander heeft een voorliefde voor goud. Wij zijn er daarentegen gek op om metallics te matchen. Maar hoe doe je dat nou goed? Gouden en koperen elementen geven een luxe, warme sfeer aan het.


Bent u op zoek naar inspirerende ideeën en tips voor goudkleurige accenten in uw interieur ? Woonwebsite heeft een selectie gemaakt van gouden meubels, accessoires en andere aanbiedingen voor een goud interieur. De goudkleurige aanbiedingen kunt u online bestellen. De kleur kwam terug in lampen, decoratie, stoffen en verf. Het leverde prachtige, warme interieurs op.


Een interieur met goud : mooi zomers goud , chic goud en warm goud. Alle varianten komen voorbij. Om meer goud toe te voegen aan het interieur is natuurlijk belangrijk om de juiste must haves te vinden. Interieur accessoires met een tikkeltje goud , accessoires geheel van goud of accessoires met een goud look. Bekijk het bord goud interieur van quirinesegond op Pinterest.


Wij geven je een lesje goud en zilver combineren in je interieur. Zie en lees het in de blog!

Ook voor in huis is het een knaller van een tint. Eén eenvoudige regel lijkt hier te gelden, houd het klein óf go big. Laat de kleur terugkomen in de kleinste details. Een aantal nieuwe, goudkleurige producten geven je interieur een nieuwe en warme uitstraling. Try MySimon and Save Time.


Doordat zowel goud als koper iets speciaals hebben, doet een kleine accessoire je interieur al veranderen. Koper zorgt daarbij voor een meer retro look, waar goud een chique uitstraling heeft. Deze trend is niet te missen: goud in je interieur. Door een aantal gouden accessoires toe te voegen aan je interieur krijg je al gauw het gevoel dat je belandt bent in een chique hotel. Lees snel verder om te zien hoe gouden accessoires toegepast kunnen worden in jouw interieur op meerdere manieren!


Een paar jaar geleden kwam langzaam de kopertrend in onze interieurs en sinds vorig jaar ook de goudtrend en deze trend zal zich nog wel een aantal jaren voortzetten. Wat is goud toch mooi te combineren in je interieur. Met een gouden toets op de muren creëer je een chique sfeer.


Ster goud , de ultieme gouden kerstster die niet mag ontbreken in jouw interieur tijdens the most wonderful time of the year! Het gebruiken van een kleurenpalet interieur is een goede oplossing voor dit probleem. Het gebruik van kleur is belangrijk in de samenstelling van je interieur en daarom vind je op Woontrendz regelmatig een kleurenpalet en nieuwe trendy kleurencombinaties voorbij komen in de dagelijkse wooninspiratie updates.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts