maandag 14 augustus 2017

Opgeknapte meubels brocante

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Find brocante meubels vandaag!


Op naar woonwarenhuis OTTO.

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Were Home heeft een ruim assortiment unieke oude en brocante meubels waaronder kasten en accessoires. Daarnaast is er ruime keuze aan woonaccessoires. Kasten brocant in alle soorten en maten, toonbanken, tafels, banken.


Bij ons vind je zowel stoer en industrieel als landelijk brocante. Meubels die wij hebben opgeknapt. Met liefde voor landelijk en brocante , restylen we oude meubels.

Antieke meubels , dozen, koffers, keukengerei en nog veel meer heb ik met verve bij elkaar gezocht en probeer ik weer een nieuw leven te geven. De tijd van toen, maar dan nu. Kasten, stoelen, tafels en een breed scala aan gebruiksvoorwerpen uit grootmoeders tijd. Alles opgeknapt en voorzien van frisse kleuren die in deze tijd passen. Maar je kan er geen afscheid van nemen?


Op deze pagina tonen wij de resultaten van onze restyle meubels. Wij hebben veel ervaring in het opknappen hiervan. Als er een mooi meubel bij ons binnenkomt, wordt deze eerst grondig schoongemaakt. Vervolgens kijken we het helemaal na, waar nodig gerepareer en weer stevig in elkaar gezet. Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek!


Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. Wij maken meubels op maat en knappen oude meubels op. Zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Voor elke interieurstijl, van landelijk wonen tot een meer moderne woonstijl kunnen wij passende meubels maken.


Onze voorraad bestaat onder andere uit caféstoelen, Thonet stoelen, eetkamertafels, kasten, tv- meubels en klepbanken. Vintage kasten, Industriele , Brocante kasten , landelijke kasten en oude kasten.

Maatwerkkasten met een oude look ! Zoek naar brocante meubels op de nieuwe KensaQ. Deze kast heeft twee (2) deuren, twee (2) laden en drie (3) legplanken. Hij is helemaal opgeknapt. Inclusief bezorgen en monteren binnen. Veel grote brocante antieke kledingkasten, oude kast.


Zeer veel grote oude brocante kasten op een goede manier hersteld en opgeknapt van het inboedelhuis. Brokantiekboetiek verkoopt brocante meubels en babykamers in de omgeving van Rotterdam. Ook Vintage en Retro wiegjes, ledikantjes, meubeltjes, commodes, kasten. Opgeknapte meubels , restyle brokante kinderkamers. Ik ben gek op brocante meubelen , het liefst koop ik via marktplaats oude kastjes en knap ik ze daarna helemaal zelf op.


In de slaapkamers van mijn drie jongens staan oude kasten, kisten, een commode en andere leuke meubels die ik zelf heb opgeknapt. Een super leuke hobby die, door de komst van onze lieve Beau, heel even op een laag pitje staat. Stap in de wereld van Zukini Woonloods. Een webshop vol meubels met een verhaal.


Oude en antieke kasten die we hebben gevonden op brocantes en markten in het buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts