donderdag 10 augustus 2017

Brocante rek

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! De grootste collectie rekken vind je hier! Rekken tegen de laagste prijzen.


Oud brocante rek winkelrek winkel display winkeldisplay vint. Afmeting circa 4x 23x cm.

Bekijk alles met brocante rek ! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Brocante rekken kun je eenvoudig bij Route bestellen.


Als we thuis zijn, zijn we open. We zijn gevestigd aan de Pandelaar 1in Gemert. Verzending door heel Nederland en België.

Je kan hem neerzetten of ophangen Zet hem aan het einde van je eettafel tegen de muur, met leuke. Als je wilt komen kijken, bel of mail dan even. Dit brocante rek en Maria beeld is leuk in een brocante of landelijke stijl. Wij waren altijd weer blij als wij deze rekken tegenkwamen op de brocante markten in Frankrijk en namen ze dan ook graag mee. Leuke oude brocante pannen rek met haakjes.


Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. De brocante en vintage meubelen kunnen we goedkoop aanbieden door eigen import uit India en Indonesië.


Dankzij onze jaar ervaring in de meubelbranche weten we wat kwaliteit is. Daardoor heeft u bij ons altijd een grote keuze brocante meubels, ook in vintage, retro, industrieel en teak. Javascript is uitgeschakeld.


Uw adres voor leuke oude spulletjes. Stuk voor stuk persoonlijk door ons, Bea en Freek, geselecteerd en bedoeld om oude leuke spullen gewoon te blijven gebruiken en je woonomgeving daarmee te verfraaien. Koop nu rekken voor uw huis. Groot brocant bakkers rek , decoratief wanneer je enkele ronde bak- of broodplanken in het rek plaats, je kan het dan ook gebruiken.


Miniatuurmeubelen Shabby Chic Planken Poppen Handgemaakt Barbie Furniture Miniatuurhuizen Miniaturen Geborduurde Bloemen.

Oud wit brocante regaal (lengte 6 breedte en hoogte cm). Nieuwste rekken assortiment. Dit is nu geschilder met kalkverf van Annie Sloan en doorgeschuurd voor een mooi brocante effect.


Sinds gisteren staat de rek op een tafeltje in de woonkamer. Super leuk in een brocante interieur! Het kadertje was oorspronkelijk goudkleurig en schilderde ik in ‘schelpwit’ met een vleugje ‘oud roze’. Het suikerpotje is van het koffieservies van mijn grootmoeder.


Bovenop het rekje staat een oud stukje hout waar ik tekst en lint heb op gezet. We houden dan rekening met de afmetingen van de borden die in het rek. No flowers or pink colors but old robust items.


Soon, the shop also comes in several languages, makes it easy for anyone to buy our items. Until then, you can ask all your questions and comments to us via the contact form.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts