woensdag 16 augustus 2017

Playmobil babykamer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Bestel ook online bij Leen Bakker.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit!

Playmobil babykamer prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. De geobra Brandstätter Groep vraagt u om cookies te accepteren voor functionele doeleinden.


Functionele cookies dienen om uw keuzes op te slaan, om statistieken te. Aan de commode kan je de handdoeken ophangen. Een mobiel is aan een staaf boven het kinderbedje bevestigd.


Het baby figuur kan de rammelaar en de bijtring vasthouden.

Inclusief speelfiguur en babyfiguur. De babykamer kan ideaal gecombineerd worden met het grote herenhuis artnr. Wat geniet ze van haar kleindochter. Ze zit urenlang met de kleine in de schommelstoel, geeft de fles, verschoont luiers op de verschoontafel en zingt vele liedjes om de baby in slaap te krijgen in haar prachtige roze kinderbed! Met babybedje, luiertafel, vloerlamp, schommelstoel en vele accessoires.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Laat je fantasie de vrije loop en verzin je eigen avonturen! Het unieke speelsysteem van PLAYMOBIL stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind.


Met PLAYMOBIL kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen. Je kan je eigen baby kamer inrichten met deze playmobilset. De mobile boven het bedje kan echt draaien. Grootste assortiment baby kamer. De speelset bevat twee PLAYMOBIL -figuren (oma en baby), een commode, een schommelstoel, een babybedje, een staande lamp, speelgoed en vele andere accessoires.


Leg de baby op de commode om te verschonen.

Selecteer een officiële PLAYMOBIL website. Drie sets playmobil , kinderkamer, moeder met buggy en kind met hobbelpaard. Bekijk alles met playmobil babykamer ! Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele andere Baby- en Kinderspullen! Set kan ideaal gecombineerd worden met het grote herenhuis artnr. Zelfs het kleinste lid van de familie heeft zijn eigen kamer in het poppenhuis.


Lego Creator Expert Lego Jurassic World sjoelbak poppenwagen houten loopfiets Lego Dimensions loopauto. Ontdek alle producten, aanvullings en uitbreidingssets, leuke speelwerelden en info rond het bedrijf en Funparks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts