dinsdag 29 augustus 2017

Knit factory

Kies uit producten vanaf € 799. Hoe uniek al het beddengoe badtextiel, keukentextiel en de gebreide woondecoratie ook is, de bijzondere interieuraccessoires hebben het één en ander gemeen. De onverwoestbare kwaliteit bijvoorbeeld. Omslagdoeken voor herfst en winter.


De populaire Coco is een gebreide wollen omslagdoek die met name geschikt is voor als het wat kouder is.

Het zachte breiwerk van deze omslagsjaal is warm en comfortabel. Bij deze woonaccessoires valt vooral de bijzondere mix van materialen op: breiwerk wordt met verschillende stofsoorten gecombineer zoals acryl en linnen. De gebreide plaids geven een decoratieve touch aan uw bank, fauteuil of loungeset en de dekens zijn comfortabel en warm voor als het ’s avonds afkoelt. Ook hebben wij nu de omslagdoek XL in ons assortiment, een fijne grote, warme omslagdoek, ideaal voor tijdens je.


Je kunt het merk het beste omschrijven als sterk en stoer. Alle producten worden geproduceerd van alleen de beste materialen. Alles is tevens natuurlijk en zijn alleen te vinden in Zuid-Europa.

Knit factory lampekap voor op lampevoet of als hanglamp, snoer en fitting zijn bijgeleverd. Zo goed als nieuw Ophalen. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Collectie van stoere interieuraccessoires met o. Het 1 linnen maakt deze sjaal luchtig en superzacht. Door de driehoek vorm is de oversized zomersjaal op meerdere manieren te dragen. Daarnaast worden je artikelen gratis bij je thuis bezorgd.


Lees hier meer over onze bezorgdiensten. Met deze hippe gebreide sjaal kunt u alle kanten op. De combinatie van wol en acryl maakt de sjaal heerlijk warm en zacht. Dit 1 Nederlandse merk is het zusje van Baby’s Only, een merk dat bij jonge ouders niet onbekend is!


Naast onder andere prachtige dekens, plaids en keukentextiel hebben ze dus ook heerlijk warme vesten en shawls in het assortiment. KOOP NU KNIT FACTORY PRODUCTEN IN DE UITVERKOOP. Alsof het nooit is weggeweest.


De juiste accessoires zijn onmisbaar in je interieur, ze geven warmte en sfeer aan elk hoekje in je huis.

Let op: de levertijd op KnitFactory items kan wat langer oplopen door een achterstand in de productie bij onze leverancier, helaas hebben wij hier geen invloed op en houden u met een wekelijkse update per mail op de hoogte over de status van uw bestelling. De kussens hebben allemaal een uniek ontwerp en worden, net zoals alle andere producten, met de hand gemaakt. Bij bestelling ontvangt u dus zeker een uniek kussen van hoge kwaliteit. Bekijk snel ons assortiment en maak een keuze uit de unieke kussens. Wol and More heeft voor degene die niet zelf willen breien of haken , héle mooie omslagdoeken in de collectie van het Nederlandse merk KNIT FACTORY.


Dit is 1 Hollands breiwerk. Veel materialen komen uit Zuid-Europa. Alles is gemaakt in de natuurlijke kleuren mosgroen, steengrijs, antraciet, ivoorwit en jeansblauw.


Deze sjaal is in een fantasiesteek gebreid en de combinatie van wol en acryl zorgt ervoor dat hij niet gaat pillen. Sierkussens Knit factory Mila stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts