maandag 7 augustus 2017

Interieur webshop scandinavisch

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Vind scandinavisch interieur als je nu zoekt. De grootste vacaturesite voor de bouw.


Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst. House Doctor, NUR Design, Moebe en Puik. Scandinavië en Nederland: o.

Kenmerkend zijn meubels op slanke poten om het geheel ruimtelijk te houden. Het aantal terugkerende klanten is groot. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden opgeslagen in eigen beheer. Mooie ontwerpen, rust en eenvou het prachtige kleurenpalet en de natuurlijke materialen zorgen voor een perfecte combinatie. Dan ben je bij Skandinavien aan het juiste adres.


In ons aanbod vind je een aantal top designmerken die aansluiten bij ieder interieur. Bekijk dan snel het aanbod en plaats je bestelling. Lees ook onze Wonen met LEF review.


Deze kleur wordt dan aangevuld met andere lichte tinten of pasteltinten, en tegenwoordig kan je ook de kleuren (verf) online bestellen.

Zoek naar scandinavisch interieur op de nieuwe KensaQ. Vanuit onze liefde voor mooie materialen, duurzame ontwerpen, slim design en prachtige interieurs is I LOVE MY INTERIOR ontstaan. Stoere stoelen van metaal in hippe tinten zoals groen, geel en antiek grijs, krukjes, hangplanken, ladenkastjes, bijzettafeltjes en fraai vormgegeven loungestoelen van bamboe zijn ware eyecatchers voor in je interieur. Ruim bekende en nieuwe merken.


Wat betreft de strakke lijnen wijkt dit vloerkleed iets af. Persoonlijk en servicegericht. Het zijn immers cirkels die overheersen. Met de strakke bank, houttinten en strakke, metalen poten onder de tafel.


Je ontdekt welke merken bij jou in jouw huis en jouw leven passen. Daar komt heel wat passen, meten, schuiven en experimenteren. Op de vloer kan je een groot tapijt leggen, bij voorkeur in een tintje lichter dan de zetel om zo rust uit te stralen. Verf de muren wit en ga voor een lichte vloer.


De meubels zijn functioneel en geven rust in het interieur. Deze witte kleur wordt aangevuld met natuurlijke aardetinten, grijs en zwart. Felle kleuren, die als contrast dienen, worden ook gebruikt maar doorgaans kiezen onze Noorderburen voor pasteltinten. De basis van een scandinavisch interieur is kenmerkt zich vaak door een witte houten vloer, gietvloer (betonlook) of licht eiken vloer. Kil zou je denken maar door het materiaalgebruik als rotan, wol, metalen, beton en vooral veel hout.


Goede dingen die je thuis mooier maken, en je zal koesteren. Voor jezelf of om cadeau te geven.

Die vind je hier bij tussen. Dat is ook wat de meubels uitstralen: minimalistisch, maar altijd comfortabel en van goede kwaliteit. May and Fay interieur en stationary webshop. Eenvou strakke lijnen en een natuurlijke look. Veel inspiratie toegewenst.


Wil je toch liever inspiratie opdoen voor andere woonstijlen? Klik hieronder op de gewenste stijl. Interieur Inspo is er voor de interieur liefhebbers. Wij zijn een groep interieurstylisten met een grote passie voor wonen en het interieur.


Wieswonen staat vooral voor gezelligheid en sfeervolle interieur accessoires. Deze woonwebwinkels bieden producten voor de tuin, zoals bloemen en planten, tuinbenodigdheden en decoratie voor de tuin. De webshop werkt met veel.


Aangezien tuinproducten zo verschillend zijn van woonproducten voor interieur , hebben we deze webshops in een eigen overzicht geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts