donderdag 31 augustus 2017

Meisjeskamer 3 jaar

Alle meubels voor in huis online! Vergelijk en bestel via beslist. Ruime keuze tegen lage prijzen. Afgelopen week heb ik de meisjeskamer van Lauren gefotografeerd.


Het betreft een hele leuke restyling opdracht van vorig jaar waar de opdrachtgevers helemaal open stonden voor mijn ideeën! Van een felroze met witte stippen babykamer zijn we gegaan naar een romantische meisjeskamer met Franse touch.

Prachtige plaatjes om je heerlijk te laten inspireren voor de kamer van je kleine meid. Geen schreeuwend roze, maar zachte tinten die heel meisjesachtig zijn. Als vlogger deel ik graag een kijkje in mijn persoonlijke leven. Ik ben zwanger van ons derde meisje. Voor tienermeiden geen truttige kleuren meer, een volwassen kamer is veel leuker!


Ieder meisje heeft zo haar eigen wensen en weet vaak wat ze niet meer wil. Maar beslissen wat wél leuk is kan nog best lastig zijn! Van meubels tot behang, van decoratie tot verlichting.

Ideeën voor een meisjeskamer. Denk je aan een meisjeskamer , dan denk je al snel aan de kleur roze. Creëer met pastelkleuren zoetheid in de slaapkamer. Met hier en daar een fluorescerend accent maak je de kamer pittig en fris. Dit kleurenpalet is mooi te combineren met meubels van licht hout en wit.


Je moet er immers niet aan denken dat je over een jaar de boel alweer opnieuw aan moet gaan pakken! Hoe graag je het ook zou willen, het gaat niet altijd om je dochter een hele grote meisjeskamer te geven. Zeker als je meer kinderen hebt dan is de ruimte op een gegeven moment beperkt. Lang geleden was er een prachtig jong weesmeisje. Ze droomde van een eigen kamer.


Haar droom werd werkelijkhei want op een dag nam een ogenschijnlijk vriendelijke man haar onder zijn hoede. Is er een thema of wellicht zelfs disney film waar je meisje helemaal gek van is. Meubels voor de laagste prijs. Behang voor de meisjeskamer.


Meisjes willen graag een mooie slaapkamer om. Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema. Collectie: De leukste meisjeskamers - Op zoek naar inspiratie voor de meisjeskamer ?

Hier vind je volop ideeën! Verzameld door Tamara op Welke. We waren reeds bekend met deze locatie omdat we eerder dit jaar de Laboratoriumkamer hadden gespeeld.


De meisjeskamer is voor ons één van de beste rooms die we gespeeld hebben. Het verhaal is prachtig opbouwen evenals de sfeer in de kamer. De puzels zijn goed bedacht en zitten goed in elkaar. Alles voor het inrichten van een leuke meisjeskamer vind je bij Kleine Monsters. Van kapstokken tot muurstickers en van muziekdozen tot.


Deze mooie meisjeskamer komt qua stijl erg overheen, maar is door de donkere muur net wat warmer. Wat ik erg leuk vind is de schommelstoel en de klamboe boven het bed. Ik vind de kleurencombinaties ook weer erg leuk.


Ik merk dat ik steeds op het zelfde stijltje blijf hangen, deze mooie meisjeskamer vond ik ook op de site van Momodesign. Dat gecombineerd met gordijnen met heldere kleuren van Kwantum geeft een rustige basis (alle meubels zijn wit, licht berken vloer) En jammer maar helaas 1x per maand wordt de meuk grondig uitgemest en gaat gewoon weg. Elk meisje is verschillend.


Maar welke ga jij nou kiezen voor jouw kleine meid? Wellicht kun je dit omzetten naar een meisjeskamer idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts