dinsdag 29 augustus 2017

Spuitbus transparante lak

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Motip spuitvernis transparant hoogglans 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden. SprayMax beschikt over een ongekend diepe hoogglans en is extreem krasvast. K spuitbus hoogglans blanke lak is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. Transparant lak zijdemat van edding.


Deze lak fixeert, beschermt de kleurvlakken en voorkomt veroudering en blaasvorming.

Wijzonol lak transparant ebben hoogglans 7ml is een transparante , UV-bestendige hoogglans lakverf, met een buitenduurzaamheid tot jaar. Deze lak biedt de ideale afwerking voor goed transparant schilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Parketlak hoogglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. De MoTip spuitbussen en Motip primers zijn speciaal bedoeld voor herstelwerkzaamheden en verfraaiing van auto’s.


Met de Hammerite metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan. Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd! Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.

Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Deze 1-Komponenten hoogglans blanke lak in spuitbus is ideaal geschikt voor alle aflak en perfect voor bij spotrepair. Met een transparante spuitlak van HORNBACH bescherm je jouw meubels optimaal.


Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Je spuit de transparante lak heel eenvoudig op het object en het droogt snel! Koop je transparante spuitlak bij HORNBACH, bij ons hoef je namelijk over de prijs niet te twijfelen, HORNBACH biedt de laagste prijsgarantie! De hoogglans en zijdeglans 1k blanke lak voor eenvoudigere klussen.


K blanke lak is krasvast en benzine bestendig. Dit is een Professionele autolak met UV filter voor blijvend kleurechtheid. Daar staat tegenover wel een beperkte houdbaarheid. Dit in tegenstelling met bijna alle 1K producten. Dus optimale glans en een goede hardheid die beschermd tegen krassen.


Blanke lak 2K spuitbus Hoogglans van 400ml. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Lak wordt gebruikt om ondergronden, zoals hout of metaal, op te knappen en weer een frisse uitstraling te geven. Snelle levering en per stuk te bestellen!


Hoewel deze kleuren ook gebruikt worden om diepte in een kunstwerk te krijgen, kan dit met dunne lagen ook perfect aangebracht worden op bijv.

Werk altijd met dunne lagen. Producten in je winkelmandje plaatsen. Inloggen met je eigen inloggegevens. Allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken. Om optimale resultaten langdurig te behouden is het aan te raden je objecten af te werken met de transparante lak van edding.


Dit extra beschermlaagje zorgt ervoor dat je net gelakte item geen krassen oploopt en weer en wind bestendig is. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt. De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen.


De lak is vrijwel reukloos. In ons assortiment zijn verschillende soorten blanke lakken opgenomen zodat er altijd eentje is die bij jouw wensen aansluit. Met matte blanke lak of transparante lak kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je houten stoelen de mooie egale houten kleur behouden die ze al hadden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts