donderdag 3 augustus 2017

Elektrische draaistang zonnescherm

Stijlvolle zonneschermen op maat. Kies uw stof en vraag direct een offerte aan! Saphira Markiezen is gekwalificeerd partner van Sunrain. De grootste collectie zonneschermen hier!


Zonneschermen voor de laagste prijs. Zoekt u vervangende onderdelen voor uw handbediende zonwering?

Of het nu een zonnescherm , rolluik of screen betreft, Aluparts heeft het vervangende onderdeel in huis. Traditionele zonwering wordt vaak bediend middels de bekende optrekband en bandopwinder. Ook een bediening met draaistang is mogelijk. Wij leveren altijd binnen werkdagen zodat u snel aan de slag kunt met de onderdelen voor uw zonnescherm. Bekijk direct onze handmatige- en elektrische zonnescherm bedieningen en onze overige zonnescherm onderdelen.


Dankzij de krachtige motor in deze slimme elektrische slingerstang draait u zonder gedoe uw zonnescherm in en uit. Productinformatie: Innovatieve elektrisch aangedreven slingerstang voor 1m tot 4. Met een knikarm zonnescherm houd je felle en hete zonnestralen buiten. Je kunt kiezen uit een uitvoering met handbediening of een elektrisch aangedreven zonnescherm.

Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Niet geschikt voor een rond oog windwerk, zoals een Geiger oog. Kies dan voor een draaistang `Geiger` De maat die wordt aangegeven is de maat van top tot einde stang, dus de gehele stangmaat. Note : Bekijk vooraf aan bestelling goed welke haak u nodig heeft, er zijn nml twee verschillende met een punt en met een bolling.


Voor andere maten zie foto. Elektrisch zonnescherm meter breed en of meter lang. Bescherm je elektronische apparatuur tegen overspanning en spanningspieken. Bij eventuele stroomnetvervuiling vangt hij de piekspanningen op zodat deze je apparatuur niet kunnen beschadigen.


Uitstekend voor ieder elektronisch apparaat, thuis of op kantoor. Duurzame behuizing met kabelgeleider. Met kinderbeveiliging, thermische. Draaistang zwengel met haak voor manuele zonwering 120cm. A-kwaliteit, universele metalen slinger voor handbediende zonwering, met haak.


Handbediening met draaistang. Lijkt het je handig als jouw zonnescherm automatisch reageert op weersveranderingen? Een zonnescherm , oftewel een knikarmscherm, is ideaal om je terras te voorzien van schaduw. Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken? Mede door de inspanningen van onze eigen ontwerpers hebben we inmiddels een groot assortiment zonneschermen.


U kunt kiezen uit vele modellen en frame-kleuren en een enorme collectie schermdoeken.

Het doek van het zonnescherm houdt Uv-straling tegen en is waterafstotend. Kies voor een zonnescherm met knikarm voor meer gemak. Bij Praxis vind je zonneschermen met knikarm in verschillende kleuren. Koop direct ook een zonnescherm motor voor een elektrisch. Met een zonnescherm houd je eenvoudig de warmte uit je woning.


Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Bekijk online welke zonneschermen wij aanbieden! Maak nu zelf uw zonnescherm elektrisch bedienbaar. De demonstratiefilm laat u zien hoe gemakkelijk uw zonwering om te bouwen is naar elektrische bediening.


Het te behandelen oppervlak dient schoon te zijn, reinig deze daarom eventueel vooraf met HG zonnescherm -, dekzeil- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts