donderdag 31 augustus 2017

Flexa of histor muurverf

Flexa of histor muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Muurverf al vanaf €1online. Als je in huis een energiek gevoel wilt creëren, dan kun voor de muren met felle kleuren werken. Felle kleuren muurverf zorgen voor een vrolijke sfeer in huis, zodat thuiskomen altijd fijn is!


Die is niet strak in de lak! Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk muurverf kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende muurverf aanbiedingen of een muurverf aanbieding op een bepaalde muurverfsoort of merk. Elke muurverf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Is een budgetverf voor de muren per definitie een slechtere muurverf dan van een A-merk? Deze vraag wordt veel gesteld door doe-het-zelvers en dat komt ook doordat je uit steeds meer verschillende merken budgetverf kunt kiezen. Benieuwd naar de krijtverf die er beschikbaar is? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een mooi assortiment met merken zoals Histor en Flexa.


Ze staan bekend om de verf waar je als doe-het-zelver makkelijk mee kunt schilderen. Je hoeft er geen vakschilder voor te zijn om de verf op een mooie manier aan te brengen. De Histor perfect finish, was het plafond van de nieuwe kamer (uitbreiding op het huis) in keer gedaan. De muren van de oude slaapkamer, welke nu voor het oudste kind is, moesten we tot zelfs keer doen met de flexa variant.


Hartstikke leuk, maar niet op de muur. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. En wat uniek is, je geschilderde muur heeft na het reinigen minder kans op opglanzen dan gewone muurverf. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Ga altijd uit van twee keer afschilderen met de muurverf.


Flexa of histor muurverf

Bij sterke zuiging kan je de muur eerst voorstrijken. Wat de kozijnen betreft: dit is mede afhankelijk van het type. Bespaar tot wel via kiesproduct. De isolerende werking van latex muurverf zorgt daarbij voor een lagere energiefactuur en gaat de groei van schimmels en bacteriën tegen. Het voordeel van deze muurverf is dat het in keer dekt.


Tevens is de muurverf goed reinigbaar, wat weer erg handig is als je een vlek op de muur hebt. Met een liter kun je ongeveer 8mschilderen. Zoals ik in een ander topic (delta schuurmachine of multitool) al liet weten, moet ik dit voorjaar de buitenboel schilderen. Voor mijzelf doe ik dat met Sikkens Rubol etc. Daar heb ik prima ervaring mee en gaat lang mee.


Met de kleuren van Histor heb je binnen no-time een fantastische kleur aan de muur zitten, waar je voorlopig weer mee vooruit kunt. Levendige kleuren voor een goed bedrag. Histor is een verfmerk dat bekend staat om haar ruime hoeveelheid kleuren. Ook op het gebied van muurverf zijn er tal van leuke kleuren te vinden.


Naast de muurverf van ons huismerk koop je bij GAMMA ook muurverf van merken als Histor , Sikkens en Flexa. Ook deze merken bieden muurverf aan in allerlei kleuren en effecten. Bedenk van tevoren goed waar je precies naar op zoek bent en kies voor de juiste soort verf.


Histor heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste verfkleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts