zondag 12 november 2017

Drijvende theelichthouder

Groot aanbod Theelichthouders. Bestel simpel en snel jouw Theelichthouders. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou.

Vind woondecoratie online. Kies uit producten vanaf € 95. De schaaltjes zijn verschillend van grootte en zijn binnenin afgewerkt in een warm kleur dat het licht van de kaarsjes reflecteert. De houders zijn gemaakt uit glas en zijn heel mooi afgewerkt.


Vul de kom met water en laat de waxinelichthouder hierop drijven. Een sfeervol item uit de Fashion serie. Swim, drijvende theelichthouder 5cm hoog 5cm breed. Verzonden op eigen risico.

DHL vergoed geen schade van glas. Wordt uiteraard zorgvuldig door ons verpakt. ZeelandNet maakt gebruik van cookies. Dit product zit niet meer in het assortiment van onze toeleveranciers. Drijvende theelichthouder.


Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Bekijk gelijkaardige producten. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.


Daarmee zorg je voor chique uitstraling. In onze collectie vind je ook huishoudkaarsen en sfeerlichtjes. Deze zijn los verkrijgbaar of in een grotere verpakking. Ook leuk: zet eens een paar theelichtjes op tafel. Deze kleine kaarsjes geven veel sfeer.


Helemaal in een mooi kaarsvaasje of theelichthouder. Maak je interieur helemaal af met de trendy, moderne en robuuste kandelaars van fonQ. Ontdek alle waxinelichthouders die bij jouw woonstijl passen.

Hangende glazen theelicht theelichthouder - Deze mooie glazen flessen zorgt voor extra. Een paar setjes drijvende lichtbootjes maken van de vijver een sprookje tijdens een tuinfeest. Daarnaast zijn het waardevolle geschenkjes tijdens de grote en kleine mijlpalen in het leven. Waxinelichthouder op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis ook avondbezorging shop.


Wanneer u een keer zo’n speciale setting wil creëren, kunt u gebruik maken van speciale drijvende theelichthouders. Zo’n drijfglas is ideaal om te plaatsen in een grote schaal of zinken teil met water en bloemen. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Met deze theelichten laat u lampjes in het water drijven! Die werpen een bekoorlijk spel van licht en schaduw op de muur. Hou het sober met effen glas of ga voor kleurrijke patronen en tekeningen.


En wil je iets heel aparts? Laat dan enkele drijfkaarsen los in een schaal met water. Werk het geheel af met bijpassende kralen, sierstenen of andere drijvende voorwerpen – zoals bloemblaadjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts