vrijdag 3 november 2017

Orac plinten

Bestel voordelig bij Acaza. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Koop sierlijsten en sierelementen online in onze webshop.


Groot Assortiment MDF Plinten Scherp Geprijsd.

Dat materiaal is schok- en waterbestendig en uiterst licht. Kroonlijsten, plinten , wandlijsten, indirecte verlichting en decoratieve elementen. Interieurdecoratie: daar ligt ons hart. Permanente vernieuwing op vlak van technologie, materialen en design staat centraal. Ideaal voor renovatieprojecten: onze waterbestendige en overschilderbare overzetplint.


Een perfecte oplossing waar oude plinten moeilijk of niet te verwijderen zijn. Plinten plaatsen - Snel en eenvoudig De Orac plinten zijn heel eenvoudig te plaatsen.

Het enige wat je nodig hebt is een zaag, verstekbak, lijm en potlood. Het meest cruciale aspect hierbij is de keuze van de juiste lijm. Enkel met de Orac DecoFix lijmen blijft u genieten van de garantie op uw plinten. Plinten en Sierlijsten In een modern interieur mogen plinten en sierlijsten niet ontbreken. De juiste sierlijsten kunnen je muur een heel andere look geven!


Je kan de ornamenten van Orac heel eenvoudig zelf plaatsen. Orac plinten en sierlijsten kopen Het Belgische merk Orac ontwikkelt kwaliteitsvolle designplinten en sierlijsten op basis van polystyreen en polyurethaan. Deze kunststof profielen zijn heel licht en kunnen dan ook gemakkelijk verwerkt en geplaatst worden. Voor het design werkt Orac samen met verschillende bekende ontwerpers. Een en hetzelfde profiel kan zowel als muurlijst, kroonlijst en plint worden gebruikt.


Eenvoudig, makkelijk en snel te plaatsen. Wie wat creativiteit aan de dag legt, kan er zelfs verbazend mooie lambriseringen mee maken: modern, sober en strak. Watervaste plinten (kunststof) Bent u opzoek naar plinten die goed bestand zijn tegen vocht en waterdruppels.


Dan bent u bij Kwaliteitparket op het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment kunststof watervaste plinten. U kunt een hoge plint plaatsen door optisch de ruimte te beïnvloeden.

Onze vloerplinten zijn bovendien geschikt als overzetplinten. Zoals de overzetplint Orac Axxent SX17. Prachtige plinten waar u ook nog eens uw kabels in weg kunt werken shopt u natuurlijk online bij sierlijsten.


Alle Plinten vind je op beslist. Deze duropolymeer ORAC DECOR plint is geëxtrudeerd met het gebruik van een hoogwaardige aluminium matrijs op Europese bodem. Ontdek ons ruime assortiment! De duropolymeer technologie gebruikt door ORAC DECOR met Belgische know-how, garandeert u telkens een uitstekende kwaliteit. De Orac DX1is een kleine, rechte en multifunctionele profiel die vele mogelijkheden biedt.


Deze multifunctionele plint is ideaal voor een naadloze verbinding met plinten , deurkaders of lambrisering. Ideaal bij interieurs waar oude plinten moeilijk of niet weg te halen zijn. Bovendien kunnen de meeste plinten ook kabels verbergen. De overzetplint is daarnaast ook handig om op een decoratieve manier, electriciteitskabels te verstoppen.


Ze zijn in een wip geplaatst. Laat je boormachine maar op zolder liggen. Ze is licht en toch heel stevig. Dit is noodzakelijk omdat er anders geen goede aanhechting plaatsvindt gedurende het lijmproces.


Met de vloerplinten van Orac decor verbindt u op een elegante manier de muur en het plafond. De vloerplinten zijn verkrijgbaar in diversen stijlen die bijpassend gekozen kan worden bij de kroonlijsten. De Orac Decor plinten zijn overschilderbaar, waterbestendig en zijn geschikt voor het verbergen van kabels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts