vrijdag 24 november 2017

Muursticker vlinder 3d

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. We hebben een prachtig aanbod 3D vlinder muurstickers.


Vandaag besteld is binnen werkdagen in huis!

Onze 3D vlinder muurstickers zijn geschikt voor gladde, schone en droge ondergronden en te gebruiken als sticker of als magneet. Om een 3D -effect te krijgen druk je de vlinder voorzichtig los uit het vel, waarna je de vlinder verticaal centreert zodat de vleugels naar boven steken. Bij je bestelling ontvang je kleefpads waarmee je de vlinders gemakkelijk rondom de muursticker kunt plakken op de muur of op een andere gladde ondergrond. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen resten achter bij het verwijderen.


Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art. Een 3D muursticker van wall-art is eenvoudig aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen. Ben je op zoek naar een 3D muursticker van Parijs, een ijsbeer 3D muursticker van National Geographic, een 3D muursticker van New York, 3D muurstickers van palmbomen of wolken?

Vlinder muurstickers in diverse varianten en kleuren of vlinders als sticker van melkglas om vogels te waarschuwen voor het raam. Vlinders zijn prachtige dieren in de mooiste kleuren. Op zoek naar prachtige muurstickers van bloemen en vlinders ? Dan ben je hier aan het goede adres. Bekijk ons ruime aanbod stickers voor fleurige bloemen, vrolijke vlinders en geef elke kamer een frisse en natuurlijke uitstraling!


Muurstickers bloemen en vlinders. Gemakkelijk om aan te brengen. De 3D vlinders bevatten kleine magneetjes. Stuks prachtige 3D vlinder muurstickers in verschillende stijlen Decoreer je huis met deze stuks prachtige 3D vlinder muurstickers in verschillende stijlen. Plak hem plat op of plak alleen het lijfje vast, waardoor je het 3d effect krijgt.


Deze vlinder is leverbaar in iedere gewenste kleur. Met dit item heb je een prachtige eye catcher voor de baby- of kinderkamer te pakken. Deze muursticker is gemaakt van behang, dit geeft een veel mooiere en warmere uitstraling dan een traditionele muursticker. De vier vlinders worden naast elkaar op een vel geleverd. De vlinders zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.


Om een 3D effect te krijgen vouwt u de vlinders verticaal gecentreerd. Met de bijgeleverde kleefpads plakt u de vlinders rondom de muursticker.

Wij bieden de meest kleurrijke en gave aan, zodat u uw perfecte muursticker met vlinders er zo uit kunt vinden. Er zijn veel verschillende soorten. Zo hebben wij glow-in-the-dark vlinders en vlinders als spiegel. Wat ook erg speciaal is zijn de 3D vlinders. Luxbon 3D vlinders wandtattoo wanddecoratie wandsticker sticker om te.


Geef uw huis een unieke look met deze prachtige. Ontvang een gratis setje kleurrij ke 3D vlinders van € bij besteding vanaf €2Keuze uit diverse kleuren. De mooiste 3d vlinders voor elke kamer! Nenko heeft een groot aanbod. Super makkelijk op te plakken en weer te verwijderen.


Door het gebruik van de 3D vlinders fleur je die saaie muur in een paar minuten op. Op deze vlinder muursticker zijn verschillende vlinders met een effect afgebeel waardoor het lijkt of er echt vlinders in uw woning rondvliegen. Breng de prachtige dieren in het blauw en groen op een originele manier in uw woning door middel van deze vlinder muurdecoratie en kleurrijke vlinder sticker!


D Vlinderboom muursticker Dit is een muursticker van een boomstam, met daarbij losse 3D vlinders. Dan zijn deze 3D vlinders een mooie aanvulling op uw inrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts