maandag 6 november 2017

Groothandel glazen vazen

Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Unieke glazen vazen tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online. In 2-werkdagen geleverd. Bestel hier diverse horeca glazen.


Alle merken vazen groothandel. Als u een mooie vaas zoekt, hebben we deze in allerlei formaten voor u. Zo hebben we diverse grote glazen vazen in onze groothandel glaswerk. U kunt eenvoudig op onze website zien of de groottes van onze vazen overeenkomen met uw wensen.


Zoekt u hoge vazen of juist brede? Met een rechte of een ronde vorm? Van glazen taartplateaus tot glazen potten en flessen: u vindt een compleet assortiment in onze webshop.


Groothandel glazen vazen

U kunt de potten en flessen bijvoorbeeld vullen met onze Groothandel decoratie artikelen, zoals schelpen of mos. Kies voor Wiljan als uw groothandel in glas en decoratie, wij hebben meer dan 17. Loranto is al jarenlang thuis in de groothandel in glazen vazen. Wij hebben als groothandel een ruim scala van diverse glazen vazen. Deze objecten zijn makkelijk te bestellen in onze groothandel webshop.


Ze zijn praktisch te gebruiken voor fraaie boeketten en bloemen. Wiljan is dé groothandel met glazen vazen in het noorden. Kom eens bij ons langs in Drachten om het uitgebreide aanbod groothandel glaswerk te bekijken. Wij staan voor u klaar met advies en een lekker kopje koffie of thee. Wiljan heeft als glazen vazen groothandel de meest diverse designs, vervaardigd uit kleurrijk glas of chic afgewerkt met details van koper en andere materialen.


Groothandel glazen vazen

In onze glazen vazen groothandel vindt u vazen met details van macramé en scheepstouwen die uw etalage een stoere en avontuurlijke uitstraling geven. Bloemisterij Groothandel , glasvazen in vele maten en uitvoeringen, rechthoekig, ron vierkant, cilindrisch en conisch. Design keramiek, bloempotten en vazen. In onze diverse en uitgebreide glazen vazen groothandel vindt u precies wat u nodig heeft om uw winkelinterieur te versieren! Op zichzelf verfraaien de vazen uw winkel of etalage al maar u kunt ze natuurlijk ook opvullen met natuurlijke materialen.


Deze vindt u volop in onze groothandel decoratie artikelen. Alflora, dé groothandel in potten, vazen en schalen. Het basisassortiment van Alflora bestaat uit potten, vazen en schalen van verschillende materialen, afmetingen en kleuren.


Een aantal keren per jaar vullen wij onze collectie aan met trendy potten, vazen en schalen voor binnen en buiten. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Onze groothandel levert o. Bekijk het aanbod aardewerk vazen , en bestel direct online. Groothandel voor glaskunst;handgemaakt en mondgeblazen glasobjecten, glazen vazen ,schalen, beelden, kristal en glascadeau, glassculpturen in opdracht.


Van een grote glazen voorraadpot tot kleine glazen potjes, ze zijn gewild en matchen met ieder interieur. U kunt glaswerk gebruiken in de etalage, én verkopen in uw bloemisterij, tuincentrum, cadeauwinkel of woonwinkel. Ons assortiment glaswerk sluit aan bij de wens van bloemist, woonwinkel, tuincentrum of. Glazen objecten passen in ieder interieur. Ons bedrijf is centraal gevestigd in Drachten.


Wij leveren in een groot gedeelte van Nederland. Op dinsdag zijn wij tot 21. Enorme keuze, super prijzen, direct online bestellen bij de groothandel met gratis TradeSafe-inkoopbescherming.


Een vaas kopen kan nog wel eens lastig zijn. Welke grootte heb je nodig en wat is een mooie vaas ? Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts