donderdag 30 november 2017

Voorraadpot blokker

Blokker heeft vele verschillende soorten voorraadpotten in het assortiment. Kies daarom bijvoorbeeld uit verschillende formaten, kleuren en stijlen. Zo vind je altijd wel een geschikte voorraadpot voor in huis!


Deze voorraadpot met een zilveren deksel zal bij iedereen op het aanrecht tot zijn recht komen. De voorraadpot is ideaal om snoepjes of koekjes in te bewaren. Is dit niet de voorraadpot van Bormioli die je zoekt?


Hier vind je al onze andere voorraadpotten. Bij HEMA vind je verschillende voorraadpotten en voorraadbussen, van klein tot groot. Een voorraadpot berg je gemakkelijk op. Bijvoorbeeld in een hoge keukenlade, in een voorraadkast of bovenop een kast. Het is handig om meerdere voorraadpotten bij elkaar te hebben staan.


Zo kun je de ene voorraadpot vullen met rijst, de andere voorraadpot met. Doordat de pot doorzichtig is, kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Voorraadpotten koop je eenvoudig online bij bol. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel.


In een voorraadpot bewaar je luchtdicht etenswaren waardoor deze langer vers blijven. Een glazen voorraadpot is erg handig voor het opslaan van voedsel omdat je in een oogopslag ziet wat er in zit. De meeste voorraadpotten zijn geschikt voor de vaatwasser waardoor deze makkelijk en snel schoon te krijgen zijn. De Comodo voorraadpot van kwaliteitsmerk Leonardo is een mooi vormgegeven pot welke niet alleen handig is in gebruik maar ook in iedere keuken of woonkamer past.


Voorraadpot blokker

Uiterst veelzijdig, of als inmaakglas, voorraadpot , vaas, windlicht of decoglas Mag heet worden gevuld (tot 1°C), dus ideaal voor het einmachen (pasteurisation), niet geschikt het inkoken in pan, oven of ei. Zo kun je het gebruiken als voorraadpot in de keuken om je nootjes, muesli, theezakjes of snoepjes in te bewaren. Deze pagina toont je informatie over deze promotie.


Gratis verzending vanaf euro. LiterMet één druk op de deksel open of sluit je deze voorraadpot van OXO. Voor 21:bestel is morgen in huis. Ook alles voor jouw keuken vind je bij Kwantum.


Voorraadpot blokker

Zo ook heel veel voorraadpotten en voorraadblikken Je koopt jouw keukenspullen en keukenaccessoires gegarandeerd voor een superscherpe prijs, zoals je van ons gewend bent. Dus shop alles voor jouw keuken nu online of in één van onze vele winkels. Dit schattige voorraadpotje kan worden gebruikt als jampotje, kruidenpotje of honingpotje, vanwege het kleine formaat. Het potje is gemaakt van glas en heeft een siliconen deksel, waardoor de inhoud langer vers en houdbaar blijft.


Glazen voorraadpotten van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €1. Fido- voorraadpotten met klemdeksel zijn helemaal hip. In deze voorraadpot kun je allerlei voedingsmiddelen luchtdicht bewaren.


Stapelbare glazen voorraadpot van het merk Brabantia is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €6. Fleur je keuken op met deze grote voorraadpot. In de Blokker folder vind je de beste aanbiedingen. Door het brede assortiment biedt Blokker altijd wel iets wat je zoekt.


Wil je dan ook geen enkele aanbieding missen uit de Blokker folder dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons vind je elke week de beste Blokker aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts