donderdag 16 november 2017

Velours stof

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen! Voor dames, heren en kinderen.


Bekijk de nieuwe collectie van Stoff online bij de Bijenkorf. Zoek naar fluweel stof op de nieuwe KensaQ. Bestel velours mode bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Online velours de panne stoffen bestellen. U bestelt bij Stoffenwinkel velours de panne online. Wij hanteren een snelle levering.


Nicky velours is een heerlijke stof die zacht aanvoelt en rekbaar is. Het heeft heel veel weg van fluweel. Het verschil met fluweel is dat fluweel niet rekbaar is. Velours (naar de Franse naam voor fluweel) is een stofsoort met een harig oppervlak. Dit oppervlak kan op verschillende manieren verkregen worden, bijvoorbeeld door het ruwen van de stof of het lossnijden of losmaken van de poollussen.


Bent u op stof naar een chique gladde en zachte stof met een luxe uitstraling voor bijvoorbeeld een galajurk of rok, bekijk dan ons assortiment lycra velours , ook wel bekend als velvet of fluweel. Onze velours is stevig, met een prachtige subtiele glans en een beetje stretch! Velours stoffen zijn een duurzame meubelstof en hebben dus een lange levensduur. Een populaire variant velours meubelstof is de Hengelose trijp stof , deze velours stof heeft een dicht geweven structuur met een slib effect. U vindt bij Stoffenshop goede kwaliteit nicky velours in diverse kleuren!


Ook worden deze stoffen veel gebruikt in stadions en theaters. Daarnaast hebben we nog zwaardere fluwelen en velours stoffen waaruit prachtige gordijnen genaaid kunnen worden en ook het bekleden van meubels is mogelijk met deze velours stoffen. Let bij het kopen van de stof goed op de wasvoorschriften van de stof. Velours de panne is een glanzende stof met lichte stretch.


Deze stof is geschikt voor hobby, decoratie, zwarte pietenpak en verkleedkleding. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Fluwelen en velours stoffen zijn heerlijk zachte stoffen en hebben door hun glanzende oppervlak een luxe uitstraling. Textielstad heeft een breed assortiment aan fluwelen en velours stoffen in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende grondstoffen.


Velours stof

Kijk eens rond in onze webshop, of kom gezellig langs bij ons in de winkel! Mooie velours stoffen vindt u bij NN Stoffen. Wij verkopen onder andere velours de panne, velours de luxe en nog veel andere mooie velours stoffen. Een prachtig geweven fantasie dessin in een prachtige velours kwaliteit met een mat glans effect.


Deze stof heeft een ideale samenstelling waardoor de stof zich prima laat gebruiken voor zowel bekleding als gordijnen. Een stof met een hele fijne zachte structuur waardoor deze stof zich prima laat aanvoelen. Rekbare soepel vallende en een glanzende velours. Hierdoor krijg je een fijne zachte en rekbare stof.


Velours stof

Gemaakt met een fijn velours achtige pool. Deze kwaliteit wordt veel gebruikt in schoonheidssalons, en voor baby kleding en knuffels. Je kunt deze stof namelijk gemakkelijk op graden in de wasmachine wassen. Informatie: Mooie en zachte stretch tricot met korte fluweelachtige haartjes. Nicky Velours is geweven met lussen aan de ene kant die later zijn opengesneden door het te scheren.


Op de webshop van Rijs Textiles vindt u een uitgebreid assortiment aan kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts