woensdag 8 november 2017

Tissuedoos hout

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


Zo staat deze nét even leuker op de. Dit houten exemplaar is een goede basis om zelf een hippe tissuedoos te maken.

Verf hem in kleuren die passen bij je interieur. Leuk met een grafische print of geef hem een vintage look met kant en lint. Geschikt voor Een hart voor HOUT ! Deze houten houder is geschikt voor alle formaten tissuedozen (hoge en lage). Deze decoratieve tissue box gemaakt van hout en mdf past in elke badkamer. De decoratieve tissue box gemaakt van hoogwaardig bamboehout past in.


De kubusvormige tissue doos is de meest compacte en populaire van alle kleenex dozen. De vorm past perfect over de bovenkant van een navulling van Kleenex met maat. Categorie Blank houten artikelen.

Versier met bont, glitters, edelsteentjes of wat je maar wilt! Houten tissuedoos (zakdoekendoos) met schuif aan onderzijde. Laat je creativiteit los op deze houten tissuebox. De onderkant van de tissuebox kan makkelijk opengeschoven worden om zo een tissuedoos erin te stoppen. Groothandel wood tissue box holder uit Goedkope wood tissue box holder Loten, Koop van Betrouwbare wood tissue box holder Groothandelaars.


Decoreer je woonkamer of creëer sfeer in je slaapkamer met betaalbare kaarsen, mooie fotolijstjes, bijzondere lampen en meer. In uw huiskamer of badkamer moeten natuurlijke materialen overheersen voor een harmonieuze sfeer. Niets is mooier dan je dag vroeg in de ochtend te beginnen en naar mooie accessoires te kijken.


Deze Aziatische cosmetische tissuedoos van hoogwaardig hout en rotan verfraait het begin van de dag vanaf het begin. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Geef je tissuebox een make-over met deze houten tissuedoos Butia. Een houten tissuedoos met uitschuifbare bodem, zo plaats je er een doos tissues héél makkelijk in.


De tekst en de kleur van de tekst kan naar keuze. Een tissuedoos van paulowniahout, zacht hout om er mooie versiersels in te branden. Een mooie persoonlijke tekst om als cadeau weg te geven, of een bloemen-voorstelling.


Uiteraard ook geschikt om te beplakken met servetten of te beschilderen. Tissuedoos met eigen tekst. Aan de onderkant zit een schuif om de tissues bij te kunnen vullen.

Het Fabriekshuis fabriceert in eigen atelier gepersonaliseerde geschenken met naam, foto of een persoonlijke boodschap voor tal van gelegenheden. Deze prachtige tissuedoos staat gezellig op iedere tafel. Altijd handig en altijd klaar voor gebruik.


De doos is versierd met een bloemenprint. Materiaal : hout in de kleuren grijs of wit. Meer informatie over deze houten tissuedoos. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen werkdag contact op.


Leuke tissuedoos in de vorm van een houten huisje. Via de schoorsteen trek je de tissues eruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts