woensdag 15 november 2017

Dutz kaarsen

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit 1producten vanaf € 95.

Bij DutZ voelt u de enorme passie voor mondgeblazen glas. Ieder artikel is mondgeblazen en handgevormd. DutZ kaarsen shop je bij Flowerfeldt. Exclusieve design kaarsen van DutZ. Van glazen kandelaren tot luxe windlichten.


DutZ vazen en potten koop je bij Flowerfeldt. Alleen bij Flowerfeldt vind je de grootste DutZ collectie!

Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. DUTZ staat voor een enorme passie voor mondgeblazen glas. Ieder product is het resultaat van toegewijd vakmanschap.


Alle kleuren en stijlen Snel in huis. Verfraaien van uw huis met Kaarsen. Ruim assortiment online bestellen! De vazen van DutZ zijn er in heel veel verschillende opvallende en vrolijke kleuren.


Ze zijn handgemaakt en van kleurecht glas. Dat betekent dat het glas niet is geverfd dus ook zijn kleur niet kan verliezen. In de bekende iced afwerkting van Dutz. Het hele jaar door heeft Flowerfeldt steeds de nieuwste DutZ producten.


De Woonkerk is een winkel met woondecoraties voor binnen en buiten. DUTZ cilinder windlicht met bubbels grijs cm. Elk windlicht is uniek en wordt met de mond geblazen.

Kleine afwijkingen in het glas, zoals bubbels, bobbels of deuken zijn bewust en verrijken dit ambachtelijke windlicht. Prachtig tijdloos grijs glazen cilinder windlicht met bubbels en steenslag erin verwerkt. Geeft een super sfeervol licht als er een kaarsje in brand.


En dutz is verkrijgbaar bij Pieters Zevenbergen. Ieder seizoen vindt u bij DutZ weer verrassende nieuwe series. Daarnaast heeft DutZ ook een serie handgemaakte en kwalitatief hoogwaardige kaarsen in de collectie. Sociale verantwoordelijkheid Voor DutZ is het belangrijk om als bedrijf niet alleen te nemen van deze planeet, maar ook om iets terug te geven. Zo goed als nieuw Ophalen.


Een kandelaar is een echte sfeermaker in huis. Een diner wordt pas echt chic met een elegante kandelaar voor dinerkaarsen. Een grote kaarsenstandaard kan je gebruiken voor een stompkaars of juist voor meerdere waxinelichtjes.


Windlichten zijn geschikt voor het branden van kaarsen binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts