dinsdag 28 november 2017

Pedaalemmer praxis

Specialistisch advies nodig? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ontdek wat onze beste pedaalemmers zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden.


Prullenbakken in diverse stijlen bij Praxis.

Kies uit breed assortiment van o. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw prullenbak direct online. Afvalbakken zorgen er voor dat vuil op een centrale plek in het huis wordt verzameld waar het niet kan stinken en eenvoudig kan worden weggehaald. De deksel is vaak luchtdicht of houdt een groot deel van de stank tegen.


Er zijn meerdere soorten afvalbakken. Een pedaalemmer is erg hygiënisch omdat je hier niet met je handen aan hoeft te komen. De Sencys pedaalemmer Semi is een fraaie prullenbak in RVS-uitvoering met een inhoud van 45L.


De pedaalemmer heeft een kunststof binnenemmer zodat je gemakkelijk de zak kunt vervangen en een softclose deksel.

Deze ruime pedaalemmer met een inhoud van Liter uit de Serene collectie van EKO misstaat in geen enkel huishouden. De emmer heeft een luxe ogende buitenkant, is makkelijk te bedienen en kan zowel in de badkamer, als in de keuken gebruikt worden. Hierdoor valt deze dus ook niet weg. De AquaVive pedaalemmer antraciet grijs 3L beschikt over een uitneembare kunststof binnenemmer met handvat. De vuilnisbak is mat afgewerkt en uitgevoerd in de kleur antraciet grijs.


Qua formaat is er ook behoorlijk wat keuze. Voor ruimtes als de keuken adviseren wij een lekker groot exemplaar zodat je deze niet telkens hoeft te legen, zoals een pedaalemmer van liter. Voor kleinere ruimtes als het toilet en de badkamer volstaat een mooie, kleinere pedaalemmer weer prima. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Pedaalemmers worden voornamelijk gebruikt in de keuken, badkamer of toilet vanwege de hygiëne. Voor in de keuken is een pedaalemmer van liter of meer aan te raden. Op zoek naar een kleine prullenbak voor in de badkamer of toilet?


Minimale Kastmaat breedte is cm. Zowel links als rechts in de kast te plaatsen. De inhoud van zo’n prullenbak is vaak of liter, perfect voor het kleine afval. Je ziet vaak dat het om pedaalemmers gaat, makkelijk omdat je met je voet de deksel kunt openen om je afval weg te kunnen gooien.


Bekijk ons assortiment Badkamer prullenbakken in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Van een dubbele pedaalemmer tot een kunststof emmer met roldeksel. Een afvalemmer met een leuke print of een stijlvolle RVS vuilnisbak.


Het assortiment prullenbakken van Xenos is niet alleen heel divers, maar ook super praktisch. Afval scheiden wordt met deze pedaalemmer van Homra wel heel makkelijk! Met een totale inhoud van liter is de pedaalemmer erg geschikt voor een huishouden van personen of meer. Het afval scheidt iedereen gemakkelijk in de losse binnenemmers. Coolblue: alles voor een glimlach.


Deze mat roestvrijstalen pedaalemmer is voorzien van een kunststof binnenemmer. Verder beschikt de pedaalemmer over een softclose sluitsysteem. Daarnaast is de pedaalemmer voorzien van een fingerprintproof-laag waardoor vingerafdrukken op uw afvalbak tot het verleden behoren. De afvalbak heeft een inhoud van liter. Ronde pedaalemmer met kunststof binnenemmer.


Leverbaar als kleine pedaalemmer van liter voor op het toilet tot een grootte van liter voor in de keuken. Bij KARWEI kun je terecht voor prullenbakken in alle soorten en maten. Bekijk snel ons ruime assortiment van bekende topmerken en bestel direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts