zondag 19 november 2017

Fotobehang piraten

Fotobehang van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Maak van je huis een thuis. Er zat een sticker met gebruiksaanwijzing op de rol. Misschien een kleine verbetering (maar eigenlijk had ik zelf de gebruiksaanwijzing op internet beter moeten lezen): op de sticker zetten dat als je het behang met de naden netjes tegen elkaar plakt deze later nog wat uit elkaar kunnen trekken door het drogen (denk ik?). Ze varen over gevaarlijke en woeste zeeën met hun grote piratenschepen.


Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje.


Gratis verzending vanaf euro!

We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het. Er staan kleine hulplijntjes op verschillende delen.


Aangezien de plaatsing van het eerste deel het uiteindelijke aanzien van de gehele wanddecoratie bepaalt, dient u vooral dit deel nauwkeurig (waterpas) aan te brengen. Dit schitterende piraten fotobehang brengt fantasie tot leven. Piraten fotobehang , altijd uitdagend. Kijk uit over de zeeën en ga met je schip op weg.


De zeer gedetailleerde afbeeldingen zijn gedrukt op speciaal papier en maken van jouw muur echt iets unieks. Lees voor het aanbrengen van het piraten fotobehang wel eerst de instructie. Prachtig piraten fotobehang met schip voor een stoere piraat v. In verschillende maten en soorten leverbaar. Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Een echte piraat wil natuurlijk een echte piratenkamer. Het fotobehang bestaat uit zeven panelen, die per stuk aan de muur bevestigd kunnen worden. Jake en de Nooitgedachtland piraten fotobehang XL voor een superleuke en originele jongenskamer.


Ook muurstickers in voorraad en voor 16.

Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Hebt u een mooi exemplaar gevonden? U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts