woensdag 15 november 2017

Plaid wehkamp

Ontdek ons unieke assortiment plaids. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Verzending vanaf €in uur. Daar zijn plaids oorspronkelijk voor bedoel al is de functie in de loop der jaren wel uitgebreid. Want je kunt er natuurlijk nog veel meer mee! Bij ons vind je de plaid die bij je past, dus kijk gerust eens rond in ons uitgebreide assortiment.


Plaid wehkamp

Inspiratie voor toepassen van je plaid. Een plaid op het bed ligt nogal voor de hand. Dit gave plaid is van het merk HKliving en is gemaakt van katoen. Het plaid heeft een strepen dessin met een bruine met naturel kleur.


Niet alleen mooi als decoratie, maar je kunt er ook lekker onder kruipen tijdens een koude avond op de bank. Dit antracietgrijze plaid is van het merk Overseas. Het gebreide plaid is gemaakt van 1 katoen en heeft een afmeting van 130x1cm. De Square plaid is van het merk OYOY en is aan weerszijden gekleurd in lichtgrijs en ecru.


Verder is het plaid versierd met een elegant grafisch ontwerp, wat de plaid een zeer dynamische en chique uitstraling geeft. De plaid is normaal gebreid en is gemaakt van lamswol en nylon. Voor het reinigen van de plaid wordt een handwas aanbevolen. Gratis bezorging vanaf 20.


Aan de uiteinden is dit plaid voorzien van franjes. Dit plaid is van het merk Bloomingville. Bovendien ziet het bed er direct netjes uit met de plaid erover.


De mooie plaid met ultrasonic stiksels ziet er heel modern uit en is verkrijgbaar in gezellige kleuren. De bijpassende kussen en nekrolhoezen zin ook verkr. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.


Een waxinelichthouder of een vaas heeft waarschijnlijk minder invloed op je inrichting dan een plaid of een bijzettafel. Waar het om gaat is het totaalplaatje. Als jij een sierkussen ziet dat helemaal past bij het beeld dat jij wilt creëren, dan is het goed. Maar dat kan ook best een klok zijn of een windlicht. De ontwerpen voor de plaids zijn speciaal voor HEMA gemaakt.


Plaid wehkamp

En de kleuren worden ieder seizoen opnieuw gekozen. Zo kun je de plaids afstemmen op de rest van je inrichting. De plaids zijn ook makkelijk overal mee naartoe te nemen. Bijvoorbeeld in de auto, naar het park of op vakantie. Grandfoulards en plaids : voordelig en zacht.


Op zoek naar een leuke en zachte plaid of grandfoulard? Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Bekijk onze leuke collectie plaids en grandfoulards, in allerlei kleuren en soorten. Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plaid , fleeceplaid of plaid met leuke print.


Tijdens de koude winterdagen kun je kiezen voor een wollen plaid om je huis extra warm in te richten. Als u op zoek bent naar een tijdloos landelijke stijl, is onze sprei Patchwork precies wat u zoekt. Uit een fijne katoenen polyester mengsel met een traditionele.


Plaids van katoen of kunststof, met wafelstructuur of grof gebreide plaids. Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is. En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur!


Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Plaids maken je woon- en slaapkamer gezellig en warm. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen.


Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.


Plaids kun je voor allerlei doeleinden gebruiken en bestaan in verschillende soorten en maten. Ga dan voor een wollen plaid. Plaids van polyester zijn heerlijk zacht en katoenen plaids hebben een meer natuurlijke uitstraling. Voor kinderen zijn er vrolijke kinderplaids met filmhelden en figuren. Je baby zal altijd knus in het bedje liggen.


Je kan deze deken ook gebruiken als plaid in de woonkamer zodra je baby onder een grotere deken slaapt. Zo heb je altijd een blikvanger in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts