woensdag 8 november 2017

Keramikos workshops

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Onze workshops en cursussen gaan verhuizen! Vanaf begin januari kunt u terecht bij KleiSpot Naast onze deur aan de Oudeweg 147. Maar binnenkort ook: trainingen en teambuilding. Kortomeer aanbo plezier!


Bekijk meer ideeën over Keramiek, Percussie en Menselijke figuren.

Leren van elkaar – dat is het bijkomend effect van deze workshop , waarin deelnemers onderling zeer divers werken. Je maakt je eigen keramische krijtjes, slib en Kerpa in kleur, leert op je glazuurlaag te schilderen en verschillende nieuwe technieken bij elkaar te gebruiken. Al onze workshops zijn in heel Noord-Holland en het kustgebied te boeken, inclusief de lekkerste lunches en diners en indien noodzakelijk inclusief comfortabel vervoer van en naar de plaats van uw keuze.


Selecteer en kies een creatieve en uitdagende workshop die bij u past! Hakken, vormen, vijlen, polijsten en bespreken. Groep max personen, alle leeftijden.


Albast en serpentijn zijn de hardere steensoorten. Keramika in Lievegem (Waarschoot) organiseert keramieklessen en workshops pottendraaien, ook raku, leren, glazuren en draaien voor gevorderden. Keramikos biedt diverse steensoorten voor beeldhouwers.

Naast lessen en workshops , maakt ze vrij werk en werkt ze in opdracht. Omschrijving workshop De decoratiemogegelijkheden met onderglazuur zijn eindeloos. In deze workshop gaan we de kennis en technieken van het fijnschilderen toepassen op biscuit. Stap voor stap wordt je meegenomen in diverse schildertechnieken met onderglazuur. De lessen, toetsen, en workshops.


Komend voorjaar worden inspirerende workshops door bevlogen keramisten gehouden. Ga direct naar onze actuele workshops ! Masterclass draaien van Camille Verbunt, In deze drie dagen kunnen deelnemers zich helemaal richten op de pottenbakkersschijf. Cursussen en workshops bij de KleiSpot.


Voor cursussen en workshops kunt u terecht bij de KleiSpot van dinsdag tot en met zaterdag. Producent van kleiovens en leverancier van materialen, grondstoffen en gereedschap, speciaal bedoeld voor de keramist en amateurkunstenaar. Wilt u meer weten over een cursus of workshop of een afspraak maken neem dan contact met ons op via het contactformulier. She will share her knowledge and experience with us during a weekend workshop. We will start with porcelain, body stains and oxides, coloring clay and making patterns in clay.


Daagse workshop over porselein en in het bijzonder het inkleuren van porselein. Workshop in Atelier Henk Wolvers. Indien u belangstelling heeft kunt u dat kenbaar maken. U krijgt dan bericht als er een nieuwe workshop wordt gepland.


Tevens beschikken wij over een grote sortering boeken en tijdschriften, geven wij workshops en organiseren wij tentoonstellingen.

A new Festival Gate was constructed to the east with three entrances leading into the city. Reviews Magic place for lovers of ceramics. Een workshop porselein schilderen bij Anneke Nijmeijer is een creatief en feestelijk dagje uit.


Samen met vriendinnen, met moeder of dochter, voor een vrijgezellenfeest of gewoon en gezellige en leerzame ervaring voor uzelf. De plek voor al uw keramiek kwastglazuren van maycocolors. Naast glazuren verkopen we ook diverse gereedschappen, klei en biscuit aardewerk.


De winkel is tevens atelier waar regelmatig demonstraties en workshops glazuren en glazuurtechnieken worden gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts