donderdag 2 november 2017

Paratol verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes.


Alle benodigheden voor uw klus!

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur. Bescherming: met onze ruime collectie professionele verfproducten bescherm je je huis, je meest waardevolle bezit, tegen alle weersinvloeden. Zon, regen, hagel en temperatuurswisselingen zorgen ervoor dat het houtwerk heel veel te verduren krijgt.

Een sneldrogende zwarte lak, het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton. Sneldrogende ijzer en betonlak voor bescherming tegen roest van allerlei ijzer- en staalwerk,. Hecht direct op teer- en opgeruwde verflagen, op hout, ijzer steen, beton en verouderd polyester boten, zowel op boven- als onderwatergedeelten. Tevens beproeft beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Zuur- en alkalibestendig en hecht op oude verf - en bitumenlagen. Kan ook gebruikt worden op staal en steen. Check in de webshop de werkelijke voorraad! Online te bestellen via Verfenbehangland. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Tenco verf en beits Let op onze actie matige aanbiedingen. Deze website maakt gebruik van cookies. Paratol is beperkt zonlichtbestendig. Klik hier voor meer informatie.


Het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Hecht op oude teer- en opgeruwde verflagen op ijzer, hout, steen en beton. Bekijk ons volledige Assortiment!


Er werden nog geen artikelen geselecteerd.

Tenco paratol is een beschermende zwarte lak voor niet dagziende funderingen en metselwerk. De exacte prijs per eenheid en leverbaarheid wordt hier. Op onze pagina voor verf vind je alle benodigdheden om jouw op maat gezaagde hout een mooi kleurtje te geven. Naast een grote collectie van verven en beitsen zijn er ook alle accessoires voor het hele verfproces te bestellen.


Van voorbehandelen tot reinigen, alle verf -accessoires zijn hier te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts