woensdag 29 november 2017

Grote glazen bolvaas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag bestel morgen in huis.

Durobor Spritz Glazen StuksKan jij ook niet meer wachten dat je op het terras zit met een lekkere cocktail? Met deze Spritz glazen met een inhoud van cl haal je het Italiaanse zonnetje in je woning. Het fraaie design is speciaal gemaakt voor het lekkere frisse drankje. De elegante vorm van het glas maakt dit glas een echte blikvanger op. Van dezelfde glasblazers en vormgevers, die deze vaas hebben ontworpen en gemaakt, heeft webshop Prachtig Glas verschillende andere modellen en typen in huis.


Daarnaast is er grote variatie in het formaat en de kleurstelling. Stempel mobach utrecht en modelnummer hoog 22cm.

Vaas Flowerpower M glas geel van BePureHome is een decoratieve glazen vaas in de vorm van een klassiek bollenglas. Mooi met een grote bos bloemen of een tak bijvoorbeeld. De vaas is mond geblazen soda-lime-glass. Grote vazen zijn de tren van een grote vaas tot een nog grotere vaas.


Deze vaas is ook in een maat groter, in een grijze kleur. Er zijn heel veel grote vazen te koop, je vindt ze bij vtwonen. Bodum Glazen Chambord Goud 0. De glanzende gouden accenten zijn een detail dat voor de elegante uitstraling zorgt. De glazen kunnen worden gebruikt voor zowel koffie als thee. Dit artikel komt met twee stuks en kan na gebruik in de vaatwasser worden gereinigd.


Een grote vaas is mooi op een grote lange tafel, een kleine vaas past vaak mooi op een bijzet tafeltje of naast de tv. Zo is er voor elk interieur en plekje in het huis een mooie vaas te koop, waar wacht je nog op? Naast dat een vaas voor je eigen interieur een leuke toevoeging is, is het ook leuk om als cadeau te geven.


Mooie bolvaas van dik transparant glas. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. We hebben dit opgericht in de hoop hergebruik te stimuleren.

Wegens verhuizing heb ik geen plekje meer voor deze mooie vaas, dus ik maak er graag iemand anders blij mee. De Dutch Blue collectie bestaat uit handbeschilderd glaswerk in Delftsblauw. De grote bolvaas Dutch Blue wordt traditioneel(!) in houten mallen geblazen.


Er komt dus echt vakmanschap bij kijken. Hierdoor is niet één Dutch Blue vaas hetzelfde. De handbeschilderde Dutch Blue vazen zijn gemaakt van extra dik glas. Elke bolvaas Flowers is uniek en kan dus qua kleur en vorm afwijken van de. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Bolvaas Ancient Pink Fidrio. Unieke met de mondgeblazen bolvaas van glas , uitgevoerd in de kleur oud-roze met wit. Bloemisterij Groothandel, glasvazen in vele maten en uitvoeringen, rechthoekig, ron vierkant, cilindrisch en conisch. Design keramiek, bloempotten en vazen.


Resultaat 1–van de 1resultaten wordt getoond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts